w mojej klinice umawiają w 25-28 dpt a u Ciebie to już będzie ponad 30 wiec wydaje mi się ze będzieZapisałam się na usg na 31.08. Teraz się zastanawiam się czy nie za szybko
reklama
A ty masz blizniaki po in vitro?Czemu myslisz ,ze będą w spectrum ?Bardzo bliska mi osoba urodziła synka po in vitro ze spektrum autyzmu.Ojej przepraszam dziewczyny pomyliłam forum:-) Zaglądałam wczoraj co u moich „starych” staraczekBardzo dziękuję Ci za odpowiedz
No u nas chyba wszystkie dzieci będą w spektrum. Jedna z bliźniaczek czeka na oficjalną diagnozę. A druga to zagadka.
A Ty na jakim jesteś etapie?
Karpatka89
Fanka BB :)
Na jakim etapie jeśli chodzi o? Syn ma 3 lata, od września przedszkole i adaptacja.Ojej przepraszam dziewczyny pomyliłam forum:-) Zaglądałam wczoraj co u moich „starych” staraczekBardzo dziękuję Ci za odpowiedz
No u nas chyba wszystkie dzieci będą w spektrum. Jedna z bliźniaczek czeka na oficjalną diagnozę. A druga to zagadka.
A Ty na jakim jesteś etapie?
My już zarodków nie mamy, temat dzieci na ten moment zamknięty, ale kto wie czy nie najdą mnie chęci Za 2-3 lata choć nigdy nie chciałam rodzic po 35 roku życia, a to już za rok, perspektywa jednak z czasem się zmienia. A może i Kuba zostanie jedynakiem, ale to tak fajne dziecko jest, ze sobie myślę, ze jak miał się jeden udać taki to i tak super
Jak dajesz radę z trójka? Dwójka rozumiem z większymi wyzwaniami? Zawsze podziwiam tu Twoją wiedzę nt in vitro, szczena porada, jak embriolog w labie co najmniej
Niedługo mama
SuperMi się już robi się gorąco na myśl o bliźniakachA maaaam właśnie
Beta 2563 17 dpt 3 dniowych twixów
Progesteron 104
Ostatnia edycja:
Niedługo mama
To piękne umieć podjąć decyzję o adopcjiJa Się znów nieśmiało wpisze.
Transfer 5dniowki w sobotę 12 sierpnia 21 sierpnia jadę na betę .
To jest mój 2 transfer zostala nam jeszcze 1 śnieżynka
Ilości iui nie zlicze.....
Niestety jak się nie uda to już odpuszczamy, mamy już dość życia z kalendarzem terminami kontrolami lekami hormonami.
Odpuszczamy
Będziemy szukać pomocy w ośrodku adopcyjnym, proszę bez hejtu i oceniania.
Pozdrawiam
Bolilol
nawet nie wiedziałam jak bardzo potrzebowałam coś takiego przeczytaćU nas slabe nasienie, bardzo…. Mój maz nie miał nic w biopsji, zero plemników… coś tam znaleźli w spermie mamy córkę i aktualnie z jestem w ciazy. Wiec teratoazospermia po całości i udało się, mam nadzieje, ze Tobie sie tez uda.
mala_Mi 80
Obstawiam 1 silnego chłopakaNormalnie zaraz będę przyjmować zakłady
Wpisuje
Ruda08
PrzyjęteObstawiam 1 silnego chłopaka
[QUOTE
To ja w takim razie dziewczynkę do naszego babinca <3Przyjęte
reklama
Myszko
A za co niby miałby być hejt? Serce mi pęka, że tym którym najbardziej zależy, los rzuca kłody pod nogi Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i przytulam Cię mocno.Ja Się znów nieśmiało wpisze.
Transfer 5dniowki w sobotę 12 sierpnia 21 sierpnia jadę na betę .
To jest mój 2 transfer zostala nam jeszcze 1 śnieżynka
Ilości iui nie zlicze.....
Niestety jak się nie uda to już odpuszczamy, mamy już dość życia z kalendarzem terminami kontrolami lekami hormonami.
Odpuszczamy
Będziemy szukać pomocy w ośrodku adopcyjnym, proszę bez hejtu i oceniania.
Pozdrawiam
Podziel się: