reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ,czy któraś z was jest w ciąży lub urodziła dziecko z plemnikow z biopsji?Ja chyba pomału tracę nadzieję.
U nas slabe nasienie, bardzo…. Mój maz nie miał nic w biopsji, zero plemników… coś tam znaleźli w spermie🤷‍♀️ mamy córkę i aktualnie z jestem w ciazy. Wiec teratoazospermia po całości i udało się, mam nadzieje, ze Tobie sie tez uda.

reklama
Właśnie zastawiam się czy mamy jednego czy dwóch lokatorów 😂
I tam myślę nad progesteronem. Bo nie mam jednostek, a w necie dziwne rzeczy mi wychodzą. Może jakaś dobra duszyczka mi powiedzieć ile będę miała w jednej jednostce a ile w drugiej 🥹.
Jestem na naturalnym + progesteron i nie ukrywam, że chciałbym się trochę z nim rozstać 😁
piękny wynik 😍

Aż sprawdziłam swoje 😜 i w 17dpt miałam ponad 11 tys ale ty miałaś 3 dniowe zarodki także zapowiada się pięknie 🥳🥳🥳

Będziemy bawić 🤰🤰🤰👶🍼👩🏻‍🍼👩🏻‍🍼

Ja Się znów nieśmiało wpisze.
Transfer 5dniowki w sobotę 12 sierpnia 21 sierpnia jadę na betę .
To jest mój 2 transfer zostala nam jeszcze 1 śnieżynka
Ilości iui nie zlicze.....
Niestety jak się nie uda to już odpuszczamy, mamy już dość życia z kalendarzem terminami kontrolami lekami hormonami.
Odpuszczamy
Będziemy szukać pomocy w ośrodku adopcyjnym, proszę bez hejtu i oceniania.
Pozdrawiam
Myśle, ze super ze macie plan! Ja jestem po ivf, moja siostra po szkoleniu w ośrodku adopcyjnym. Z prywatnych względów zawiesiła proces. W pracy trafiam na dzieci w rodzinach zastępczych i osoby gotowe zadaptopowac/ mające zasoby na adopcje są dla mnie cichymi superbohaterami

Ja Cię kręcę 🤭 toć to już dwa dzidziutki pięknie sie ugościly ❤️❤️❤️
Ooo to jest pytanie 😁
piękny wynik 😍

Aż sprawdziłam swoje 😜 i w 17dpt miałam ponad 11 tys ale ty miałaś 3 dniowe zarodki także zapowiada się pięknie 🥳🥳🥳

Będziemy bawić 🤰🤰🤰👶🍼👩🏻‍🍼👩🏻‍🍼
ooooooo matko 😳😳😳 to gdzie ja bliźniaki 😂
Z córką w 16 dpt miałam Ok 1500
Ale moja droga to był 5 dniowy mężczyzna prawda ? Ja mam 3 dniowe 🧐

Ooo to jest pytanie 😁

ooooooo matko 😳😳😳 to gdzie ja bliźniaki 😂
Z córką w 16 dpt miałam Ok 1500
Ale moja droga to był 5 dniowy mężczyzna prawda ? Ja mam 3 dniowe 🧐
Tak , tak moj bączór jest 5 dniowy 😀

Jak juz przyjmujesz zakłady to obstawiam jedną dorodną , zdrową kluseczkę z jajeczkami 🥰 Tak żebyś miała do parki 😉

Z drugiej strony faktycznie juz dawno nie było tu bliźniaków 😋

Hej, co do budowania zdań 3-4 wyrazowych przez 2 łatkę nie pomogę, choć myślę, ze to chyba lepiej, niż nie mówiąca nic 3latka 😉 doczytałam, że masz syna w spektrum i pewnie stad Twoje obawy?.
A co do wybudzeń w nocy ze wścieklizna- moj syn tez tak miał kilka razy. Histeria, z niewiadomego powodu, wyglądało to jakby albo coś go ogromnie bolało albo jakby był przerażony i nie mógł się uspokoić. Trwało zwykle pewnie ok 20min, Maks pewnie 30min i potem zwykle usypiał ze zmęczenia, ale bywało, ze trzeba było go nosić a i było tak, ze z raz czy dwa dałam mu nurofen, bo ja już nie wiedziałam co mu jest, a był w takiej histerii, ze nie szło sie dowiedzieć czy go boli czy nie. Pomogło. I odpukać przeszło, ma 3 lata. Ostatnia taka sytuacja może z pół roku, może 9 miesięcy temu.
Dzieciom, a zwłaszcza tak małym, często rożnego typu niepokojące objawy mijają, a mózg rozwija sie tak szybko i intensywnie, że to może być pewnego rodzaju „wyładowanie”? nadmiaru zmian, rozwoju, przebodzcowania itp, nie mówiąc już o tym, że lęki u tak małych dzieci to również norma i różnie sie u dzieci przejawiają.
Ojej przepraszam dziewczyny pomyliłam forum:-) Zaglądałam wczoraj co u moich „starych” staraczek♥️🤦‍♀️Bardzo dziękuję Ci za odpowiedz♥️
No u nas chyba wszystkie dzieci będą w spektrum. Jedna z bliźniaczek czeka na oficjalną diagnozę. A druga to zagadka.
A Ty na jakim jesteś etapie?

Tak , tak moj bączór jest 5 dniowy 😀

Jak juz przyjmujesz zakłady to obstawiam jedną dorodną , zdrową kluseczkę z jajeczkami 🥰 Tak żebyś miała do parki 😉

Z drugiej strony faktycznie juz dawno nie było tu bliźniaków 😋
Najważniejsze żeby dzieciątko/ dzieci było zdrowe 😍. Chociaż delikwentem z jajeczkami nie pogardzę 😂. Mąż mógłby nie wytrzymać z kolejną albo kolejnymi babami 😂😂

reklama
Do góry