reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ,czy któraś z was jest w ciąży lub urodziła dziecko z plemnikow z biopsji?Ja chyba pomału tracę nadzieję.
U nas slabe nasienie, bardzo…. Mój maz nie miał nic w biopsji, zero plemników… coś tam znaleźli w spermie🤷‍♀️ mamy córkę i aktualnie z jestem w ciazy. Wiec teratoazospermia po całości i udało się, mam nadzieje, ze Tobie sie tez uda.

reklama
Właśnie zastawiam się czy mamy jednego czy dwóch lokatorów 😂
I tam myślę nad progesteronem. Bo nie mam jednostek, a w necie dziwne rzeczy mi wychodzą. Może jakaś dobra duszyczka mi powiedzieć ile będę miała w jednej jednostce a ile w drugiej 🥹.
Jestem na naturalnym + progesteron i nie ukrywam, że chciałbym się trochę z nim rozstać 😁
piękny wynik 😍

Aż sprawdziłam swoje 😜 i w 17dpt miałam ponad 11 tys ale ty miałaś 3 dniowe zarodki także zapowiada się pięknie 🥳🥳🥳

Będziemy bawić 🤰🤰🤰👶🍼👩🏻‍🍼👩🏻‍🍼

Ja Się znów nieśmiało wpisze.
Transfer 5dniowki w sobotę 12 sierpnia 21 sierpnia jadę na betę .
To jest mój 2 transfer zostala nam jeszcze 1 śnieżynka
Ilości iui nie zlicze.....
Niestety jak się nie uda to już odpuszczamy, mamy już dość życia z kalendarzem terminami kontrolami lekami hormonami.
Odpuszczamy
Będziemy szukać pomocy w ośrodku adopcyjnym, proszę bez hejtu i oceniania.
Pozdrawiam
Myśle, ze super ze macie plan! Ja jestem po ivf, moja siostra po szkoleniu w ośrodku adopcyjnym. Z prywatnych względów zawiesiła proces. W pracy trafiam na dzieci w rodzinach zastępczych i osoby gotowe zadaptopowac/ mające zasoby na adopcje są dla mnie cichymi superbohaterami

Ja Cię kręcę 🤭 toć to już dwa dzidziutki pięknie sie ugościly ❤️❤️❤️
Ooo to jest pytanie 😁
piękny wynik 😍

Aż sprawdziłam swoje 😜 i w 17dpt miałam ponad 11 tys ale ty miałaś 3 dniowe zarodki także zapowiada się pięknie 🥳🥳🥳

Będziemy bawić 🤰🤰🤰👶🍼👩🏻‍🍼👩🏻‍🍼
ooooooo matko 😳😳😳 to gdzie ja bliźniaki 😂
Z córką w 16 dpt miałam Ok 1500
Ale moja droga to był 5 dniowy mężczyzna prawda ? Ja mam 3 dniowe 🧐

Ooo to jest pytanie 😁

ooooooo matko 😳😳😳 to gdzie ja bliźniaki 😂
Z córką w 16 dpt miałam Ok 1500
Ale moja droga to był 5 dniowy mężczyzna prawda ? Ja mam 3 dniowe 🧐
Tak , tak moj bączór jest 5 dniowy 😀

Jak juz przyjmujesz zakłady to obstawiam jedną dorodną , zdrową kluseczkę z jajeczkami 🥰 Tak żebyś miała do parki 😉

Z drugiej strony faktycznie juz dawno nie było tu bliźniaków 😋

Hej, co do budowania zdań 3-4 wyrazowych przez 2 łatkę nie pomogę, choć myślę, ze to chyba lepiej, niż nie mówiąca nic 3latka 😉 doczytałam, że masz syna w spektrum i pewnie stad Twoje obawy?.
A co do wybudzeń w nocy ze wścieklizna- moj syn tez tak miał kilka razy. Histeria, z niewiadomego powodu, wyglądało to jakby albo coś go ogromnie bolało albo jakby był przerażony i nie mógł się uspokoić. Trwało zwykle pewnie ok 20min, Maks pewnie 30min i potem zwykle usypiał ze zmęczenia, ale bywało, ze trzeba było go nosić a i było tak, ze z raz czy dwa dałam mu nurofen, bo ja już nie wiedziałam co mu jest, a był w takiej histerii, ze nie szło sie dowiedzieć czy go boli czy nie. Pomogło. I odpukać przeszło, ma 3 lata. Ostatnia taka sytuacja może z pół roku, może 9 miesięcy temu.
Dzieciom, a zwłaszcza tak małym, często rożnego typu niepokojące objawy mijają, a mózg rozwija sie tak szybko i intensywnie, że to może być pewnego rodzaju „wyładowanie”? nadmiaru zmian, rozwoju, przebodzcowania itp, nie mówiąc już o tym, że lęki u tak małych dzieci to również norma i różnie sie u dzieci przejawiają.
Ojej przepraszam dziewczyny pomyliłam forum:-) Zaglądałam wczoraj co u moich „starych” staraczek♥️🤦‍♀️Bardzo dziękuję Ci za odpowiedz♥️
No u nas chyba wszystkie dzieci będą w spektrum. Jedna z bliźniaczek czeka na oficjalną diagnozę. A druga to zagadka.
A Ty na jakim jesteś etapie?

Tak , tak moj bączór jest 5 dniowy 😀

Jak juz przyjmujesz zakłady to obstawiam jedną dorodną , zdrową kluseczkę z jajeczkami 🥰 Tak żebyś miała do parki 😉

Z drugiej strony faktycznie juz dawno nie było tu bliźniaków 😋
Najważniejsze żeby dzieciątko/ dzieci było zdrowe 😍. Chociaż delikwentem z jajeczkami nie pogardzę 😂. Mąż mógłby nie wytrzymać z kolejną albo kolejnymi babami 😂😂

reklama
Do góry