reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja oprocz tych boli nie mam żadnych innych objawów,piersi mnie nie bolą, generalnie flaki
Mnie od okolo 10 dpt do 6 tygodnia ciąży męczyły bóle jak na okres, czasami lekkie, czasami tak silne ze myślałam ze okres przyjdzie i ze jednak zarodek się przestanie rozwijać.Piersi na początku tez flaki, ból się pojawił dopiero w 6-7 tygodniu i to na początku bardzo słaby. Dodam ze transfer udany, obecnie 18 tc.

Mnie od okolo 10 dpt do 6 tygodnia ciąży męczyły bóle jak na okres, czasami lekkie, czasami tak silne ze myślałam ze okres przyjdzie i ze jednak zarodek się przestanie rozwijać.Piersi na początku tez flaki, ból się pojawił dopiero w 6-7 tygodniu i to na początku bardzo słaby. Dodam ze transfer udany, obecnie 18 tc.
Ja takie mocne to od 6 dtp mam.czy takie bóle mogą być od progesteronu? Codziennie mam tez heparynę i acard.

U mnie po transferze 7.08.23 po kilku godzinach był taki mini ból, jakby ktoś mi igłę wbił gdzieś w środku w brzuchu. 2 i 3dpt trochę bolały pachwiny, jajniki i plecy. W 3dpt w lewej piersi czułam jakby mi prąd przechodził... Cały dzień ale nie non stop. Od 3dpt boli mnie głowa...4dpt wieczorem cień cienia cienia. 5dpt beta 4.65 i widoczny cień ciania, 6dpt widoczna kreska.

A w poprzedniej ciąży pamiętam 3-4dpt zauważyłam, że nie potrzebuje kropli do nosa od których byłam uzależniona a 5dpt strasznie ciągnęły mnie pachwiny, ale tak że miałam problem z chodzeniem. 5dpt wieczorem ładne kreski wyszły na teście

U mnie po transferze 7.08.23 po kilku godzinach był taki mini ból, jakby ktoś mi igłę wbił gdzieś w środku w brzuchu. 2 i 3dpt trochę bolały pachwiny, jajniki i plecy. W 3dpt w lewej piersi czułam jakby mi prąd przechodził... Cały dzień ale nie non stop. Od 3dpt boli mnie głowa...4dpt wieczorem cień cienia cienia. 5dpt beta 4.65 i widoczny cień ciania, 6dpt widoczna kreska.

A w poprzedniej ciąży pamiętam 3-4dpt zauważyłam, że nie potrzebuje kropli do nosa od których byłam uzależniona a 5dpt strasznie ciągnęły mnie pachwiny, ale tak że miałam problem z chodzeniem. 5dpt wieczorem ładne kreski wyszły na teście
A cykl sztuczny czy naturalny?

reklama

A miałaś moze plamienie implementacje?

Do góry