Ja oprocz tych boli nie mam żadnych innych objawów,piersi mnie nie bolą, generalnie flakitez byłam na cyklu sztucznym tyle ze u mnie brak miesiączek i owulacji - pcos
reklama
LU36
Fanka BB :)
Mnie od okolo 10 dpt do 6 tygodnia ciąży męczyły bóle jak na okres, czasami lekkie, czasami tak silne ze myślałam ze okres przyjdzie i ze jednak zarodek się przestanie rozwijać.Piersi na początku tez flaki, ból się pojawił dopiero w 6-7 tygodniu i to na początku bardzo słaby. Dodam ze transfer udany, obecnie 18 tc.Ja oprocz tych boli nie mam żadnych innych objawów,piersi mnie nie bolą, generalnie flaki
Jaki cudowny śliczny chlopczyk ,niech zdrowo rośnie,buziaczki dla niego
Ja takie mocne to od 6 dtp mam.czy takie bóle mogą być od progesteronu? Codziennie mam tez heparynę i acard.Mnie od okolo 10 dpt do 6 tygodnia ciąży męczyły bóle jak na okres, czasami lekkie, czasami tak silne ze myślałam ze okres przyjdzie i ze jednak zarodek się przestanie rozwijać.Piersi na początku tez flaki, ból się pojawił dopiero w 6-7 tygodniu i to na początku bardzo słaby. Dodam ze transfer udany, obecnie 18 tc.
Myszko
A to nie od proga te skurcze?Nie,tym razem czekam do końca.biore prolutex dodatkowo i nospe.
Mimi94
U mnie po transferze 7.08.23 po kilku godzinach był taki mini ból, jakby ktoś mi igłę wbił gdzieś w środku w brzuchu. 2 i 3dpt trochę bolały pachwiny, jajniki i plecy. W 3dpt w lewej piersi czułam jakby mi prąd przechodził... Cały dzień ale nie non stop. Od 3dpt boli mnie głowa...4dpt wieczorem cień cienia cienia. 5dpt beta 4.65 i widoczny cień ciania, 6dpt widoczna kreska.
A w poprzedniej ciąży pamiętam 3-4dpt zauważyłam, że nie potrzebuje kropli do nosa od których byłam uzależniona a 5dpt strasznie ciągnęły mnie pachwiny, ale tak że miałam problem z chodzeniem. 5dpt wieczorem ładne kreski wyszły na teście
A w poprzedniej ciąży pamiętam 3-4dpt zauważyłam, że nie potrzebuje kropli do nosa od których byłam uzależniona a 5dpt strasznie ciągnęły mnie pachwiny, ale tak że miałam problem z chodzeniem. 5dpt wieczorem ładne kreski wyszły na teście
No właśnie tak myślę że od proga może.A to nie od proga te skurcze?
A cykl sztuczny czy naturalny?U mnie po transferze 7.08.23 po kilku godzinach był taki mini ból, jakby ktoś mi igłę wbił gdzieś w środku w brzuchu. 2 i 3dpt trochę bolały pachwiny, jajniki i plecy. W 3dpt w lewej piersi czułam jakby mi prąd przechodził... Cały dzień ale nie non stop. Od 3dpt boli mnie głowa...4dpt wieczorem cień cienia cienia. 5dpt beta 4.65 i widoczny cień ciania, 6dpt widoczna kreska.
reklama
A miałaś moze plamienie implementacje?U mnie po transferze 7.08.23 po kilku godzinach był taki mini ból, jakby ktoś mi igłę wbił gdzieś w środku w brzuchu. 2 i 3dpt trochę bolały pachwiny, jajniki i plecy. W 3dpt w lewej piersi czułam jakby mi prąd przechodził... Cały dzień ale nie non stop. Od 3dpt boli mnie głowa...4dpt wieczorem cień cienia cienia. 5dpt beta 4.65 i widoczny cień ciania, 6dpt widoczna kreska.
Podziel się: