reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny w czwartek miałam transfer A ja dalej nic nie czuje oprócz ciężkie to brzucha (Tak jak bym.miala wodę w brzuchu) do tego rozdrażnienie i senność. Ale to od leków pewnie. Normalnie z każdym dniem Łapie coraz większą chandrę. I obawę że znów się nie udało

Hej dziewczyny w czwartek miałam transfer A ja dalej nic nie czuje oprócz ciężkie to brzucha (Tak jak bym.miala wodę w brzuchu) do tego rozdrażnienie i senność. Ale to od leków pewnie. Normalnie z każdym dniem Łapie coraz większą chandrę. I obawę że znów się nie udało
Najlepsze co możesz teraz dla siebie zrobić to wyjść z domu i w jakiś przyjemny sposób spróbować spędzić czas. Zrobić coś dla siebie. Niestety czas do bety bardzo się dłuży i warto coś porobić żeby szybciej zleciał.

no to jednak nie będę ryzykować ale dziś czuje się tak jak bym miała okres dostać boli mnie całe podbrzusze i Jajniki ciągną
Powiem Ci tak,przy ostatnim transferze po kilku dniach musiałam iść do pracy,to był 4,czy 5 dzień.Gdy się nagle podniosłam,czułam jakby mnie rozrywało od srodka,transfer sie nie udał i ciągle siedzi mi z tyłu głowy ,ze może przeze mnie się nie udał.

Powiem Ci tak,przy ostatnim transferze po kilku dniach musiałam iść do pracy,to był 4,czy 5 dzień.Gdy się nagle podniosłam,czułam jakby mnie rozrywało od srodka,transfer sie nie udał i ciągle siedzi mi z tyłu głowy ,ze może przeze mnie się nie udał.
niby czemu przez ciebie nie mamy za bardzo wpływu na to wszystko.

Ja też normalnie pracuje dzień po transferze byłam już w pracy. Nie chce popadać w paranoję trzeba normalnie funkcjonować. Wiadomo nie można się przekazać i przemeczac ale praca akurat dobrze robi

reklama
Do góry