reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Nooo i pięknieU mnie dzis beta 111
Progesteron 19,80
Będziemy chyba miały forumowe bliźniaki
Tak jak my kiedyś z @Karpatka89
Ostatnia edycja:
LU36
Gratulacje!U mnie dzis beta 111
Progesteron 19,80
Dzięki za Twoją wiadomość, gratuluje synka). Pamiętasz może jakie dawki miałaś? Przy jakim amh I wieku?..:> pozdrawiam serdecznieja brałam Rekovelle i orgalutran przy pierwszej stymulacji (nie zakończona punkcja bo było 30 pęcherzy - w regulaminie ivf w Holandii nie przeprowadza się wtedy pobrania tylko resetuje cykl) w kolejnej stymulacji tez Rekovelle i fyremandel, mniejsza dawka Rekovelle ze względu to poprzednia historie a pęcherzyków jeszcze więcej -36 została powołana komisja i zgodzili się na punkcję i zaproponowali narkozę - normalnie robią bez narkozy. Zapłodnili wszystko a z 36 pęcherzy było 22 komorki. Zapłodnilo się 11 - tyle podali w 3 dobie na wizycie kontrolnej. Wszystko hodowali do 5doby. Finalnie dostałam info ze zamrożonych 10 zarodków. Pierwszy podany na cyklu sztucznym - u mnie calkowity brak miesiączek i owulacji - dał ciąże a synek ma prawie 3 lata
Artemida90
oj muszę odkopać te dokumenty bo to ponad 4 lata temu było lata temu byłoDzięki za Twoją wiadomość, gratuluje synka). Pamiętasz może jakie dawki miałaś? Przy jakim amh I wieku?..:> pozdrawiam serdecznie
Coffe18
My mieliśmy ale to już było uwzględnione w cenie całej proceduryDziewczyny,czy któraś z was brała do hodowli zarodka time lapse?
A pomogło ?Jakie nasienie u was było?My mieliśmy ale to już było uwzględnione w cenie całej procedury
reklama
Coffe18
TimeLapse to nic innego jak całodobowy "monitoring" zarodków . Dzieki temu embriolog widzi cały rozwój zarodka i ocenia jego potencjał implantacyjny , może ocenic kiedy nastąpiły pierwsze podziały komórkowe oraz ich dynamikę , może tez wychwycić nieprawidłowości które mogłyby negatywnie wpłynąć na ciąże czy tez moment kiedy zarodek przestał się rozwijać … czy warto ? Ciezko mi oceniać bo akurat u nas poszło dość sprawnie - naszym problemem są tylko albo i aż moje niedrożne jajowody . Napewno da to embriologowi dość precyzyjny obraz rozwoju zarodka . Moze warto spróbować .A pomogło ?Jakie nasienie u was było?
Podziel się: