reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny w czwartek miałam transfer A ja dalej nic nie czuje oprócz ciężkie to brzucha (Tak jak bym.miala wodę w brzuchu) do tego rozdrażnienie i senność. Ale to od leków pewnie. Normalnie z każdym dniem Łapie coraz większą chandrę. I obawę że znów się nie udało

Hej dziewczyny w czwartek miałam transfer A ja dalej nic nie czuje oprócz ciężkie to brzucha (Tak jak bym.miala wodę w brzuchu) do tego rozdrażnienie i senność. Ale to od leków pewnie. Normalnie z każdym dniem Łapie coraz większą chandrę. I obawę że znów się nie udało
Najlepsze co możesz teraz dla siebie zrobić to wyjść z domu i w jakiś przyjemny sposób spróbować spędzić czas. Zrobić coś dla siebie. Niestety czas do bety bardzo się dłuży i warto coś porobić żeby szybciej zleciał.

no to jednak nie będę ryzykować ale dziś czuje się tak jak bym miała okres dostać boli mnie całe podbrzusze i Jajniki ciągną
Powiem Ci tak,przy ostatnim transferze po kilku dniach musiałam iść do pracy,to był 4,czy 5 dzień.Gdy się nagle podniosłam,czułam jakby mnie rozrywało od srodka,transfer sie nie udał i ciągle siedzi mi z tyłu głowy ,ze może przeze mnie się nie udał.

Powiem Ci tak,przy ostatnim transferze po kilku dniach musiałam iść do pracy,to był 4,czy 5 dzień.Gdy się nagle podniosłam,czułam jakby mnie rozrywało od srodka,transfer sie nie udał i ciągle siedzi mi z tyłu głowy ,ze może przeze mnie się nie udał.
niby czemu przez ciebie nie mamy za bardzo wpływu na to wszystko.

Ja też normalnie pracuje dzień po transferze byłam już w pracy. Nie chce popadać w paranoję trzeba normalnie funkcjonować. Wiadomo nie można się przekazać i przemeczac ale praca akurat dobrze robi

reklama
Do góry