U nas dopiero trzecia procedura dała 3 blastocysty. Po każdej wiedzieliśmy więcej. Warto próbowaćKochana to tak jakbym o sobie czytała,że tyle jeszcze rzeczy potrzebnych koło domu,że jeszcze węgla nie ma na zimę,że in vitro to strata kasy,bo skoro się nie udało 2 razy to pewnie za 3 razem też nie.Też mi ciężko,nie raz mam łzy w oczach,bo musi brać 2 pracę dodatkowo,żeby jakoś starczyło znowu na podejście.Obiecalam mu ,że to ostatni raz,bo mamy 2 słomki plemnikow z biopsji zamrozone ,nie chcę co roku juz opłacać,a teraz jesteśmy w programie z dofinansowaniem i to bedzie nasza ostatnia szansa. Więc zgodził się.Wiesz,jeśli się marzy o dziecku ,to człowiek tym żyje,mi ciężko bedzue pogodzić się z brakiem macierzyństwa,jeśli się teraz nie uda.
reklama
Azb
Fanka BB :)
Ale zazdroszczę Ci tej dzisiejszej wizyty bo mi do tej poniedziałkowej sie tak dłuży..... nawet sprawdzałam czy coś sie na dziś do Doktorka zwolniło , No ale nie , dany mi ten poniedziałek . I jak pięknie słyszeć , ze nasza dziewczyneczka sie tak ładnie rozwijajuż po wizycie z kropkiem większym Wszystko Ok, szyjka ładna. Dzidziol znów się bokiem ustawił ale z tego co pan doktor zdołał wypatrzeć to dziewucha będzie tak jakoś już się wewnętrznie nadstawialiśmy ale na połówkowych potwierdzimy bo jeszcze nie na 100%. @Ruda08 wpisz mnie prosze na połówkowe na 25 sierpnia
Możliwe że w 3 stymulacji będą lepsze zarodki,w weekend ma przyjść okres,zastrzyki czekają ,więc co ma być to będzieU nas dopiero trzecia procedura dała 3 blastocysty. Po każdej wiedzieliśmy więcej. Warto próbować
LU36
Fanka BB :)
Doczekasz się mnie teraz tak szybko czas leci ze masakra, już połowa ciąży zaraz będzie już zaczynam myśleć co trzeba kupić, gdzie rodzic itd itp trzymam kciuki za poniedziałkowa wizyteAle zazdroszczę Ci tej dzisiejszej wizyty bo mi do tej poniedziałkowej sie tak dłuży..... nawet sprawdzałam czy coś sie na dziś do Doktorka zwolniło , No ale nie , dany mi ten poniedziałek . I jak pięknie słyszeć , ze nasza dziewczyneczka sie tak ładnie rozwija
Hej, leki te same czy inne dostalas? Jakieś zmiany przy 3ciej procedurze? My pewnie we wrześniu podejdziemy do trzeciej...Możliwe że w 3 stymulacji będą lepsze zarodki,w weekend ma przyjść okres,zastrzyki czekają ,więc co ma być to będzie
Inna klinika,leki inne,Ovaleap i Olgalutran,estrofem do okresu.Hej, leki te same czy inne dostalas? Jakieś zmiany przy 3ciej procedurze? My pewnie we wrześniu podejdziemy do trzeciej...
Hej, jakie macie doświadczenia z gonalem, puregonem i rekovelle? Na który lek najlepiej zareagowaliście? Ja raz puregon raz rekovelle, obie procedury nie dały ciąży. Ale przy pure były 2 zarodki. Jestem po suplementacji dhea I amh z 3 wzrosło na 5.27. We qrzesniu 3cia stymulacja, lekarz trochę sugeruje recovelle że nowej generacji etc. Sama nie wiem co myśleć, dyskusja jest otwarta, decyzja u nas dopiero zapadnie. Raczej zrobimy też fertileChip.
Dajcie znać jak Wasze doświadczenia, pewnie lekarz zdecyduje ale mogę też sugerować zmiany...
Pozdrawiam
Dajcie znać jak Wasze doświadczenia, pewnie lekarz zdecyduje ale mogę też sugerować zmiany...
Pozdrawiam
A wcześniej jakie leki ? Dzięki..Inna klinika,leki inne,Ovaleap i Olgalutran,estrofem do okresu.
Powodzenia!!!A wcześniej jakie leki ? Dzięki..
reklama
ja w pierwszej procedurze mialam ovaleap 1200 dawka 275 plus menopur 75 orgalutan plus gonapeptyl
wynik 20 ocytow 5 zarodkow
w drugiej menopur 1200 dawka 275 plus orgalutran i zivafert bo tanszy i latwiej dostepny niz ovitrelle
wynik 23 ocyty 8 zarodkow w sumie to juz 6 pierwszy transfer sie nie udal i jak na razie 1 zarodek odpadl po badaniach pgt czekam na wyniki kolejnego
wynik 20 ocytow 5 zarodkow
w drugiej menopur 1200 dawka 275 plus orgalutran i zivafert bo tanszy i latwiej dostepny niz ovitrelle
wynik 23 ocyty 8 zarodkow w sumie to juz 6 pierwszy transfer sie nie udal i jak na razie 1 zarodek odpadl po badaniach pgt czekam na wyniki kolejnego
Podziel się: