Ja byłam przykładem, że beta 30 a testy negatywne. Niestety po kilku dniach beta zaczęła spadać.na dwoje babka wróżyła, są przypadki ze w 8dpt test jest negatywny a beta pozytywna i są również przypadki gdzie jest jest negatywny i beta tez - ja akurat byłam tym negatywnym przykładem gdzie wynik testu był zgodny z beta
reklama
Zwykła, dawka 200A jaką masz ? Zwykłą luteinę ? Czy może lutinus ?
masz na chwilę obecną 3. To dobra liczba. Nawet jeśli zostanie jedna, czy dwie to tez jest SZANSA.Niestety.
Z 28 komórek zaplodniono 15. Zostały 3. Biorąc pod uwagę, że ponad połowa jest wadliwych wg. statystyk, nie wiem czy przetransferujemy chociaż jedną. Koszmar
Hej wezmę estrofem jeśli aktualne Daj znać aniusia12@op.plWięc tak mam na sprzedaż-
Estrofem 5 całych opakowań + 10 tab
Prolutex 5 fiolek
Encortolon 111 tab
Utrogestan 200 mg 24 tab
Metypred 1,5 opakowania (Ok 45 tab)
Polecam się
Azb
Fanka BB :)
Mnie podrażniła mialam stan zapalny i na tydzień dostałam leki i przeszłoCzy luteina dopochwowa może podrażnić?
Bo czuję jakieś podrażnienie odkąd ja biorę.
A biorę ja dwa razy dziennie od piątku
Hej wezmę estrofem jeśli aktualne Daj znać proszęWięc tak mam na sprzedaż-
Estrofem 5 całych opakowań + 10 tab
Prolutex 5 fiolek
Encortolon 111 tab
Utrogestan 200 mg 24 tab
Metypred 1,5 opakowania (Ok 45 tab)
Polecam się
aniusia12@op.pl
kurcze, ciekawe jak jest u mnie. Na środę mam przewidziany transferMnie podrażniła mialam stan zapalny i na tydzień dostałam leki i przeszło
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
ktora dzisiaj jest doba ?Niestety.
Z 28 komórek zaplodniono 15. Zostały 3. Biorąc pod uwagę, że ponad połowa jest wadliwych wg. statystyk, nie wiem czy przetransferujemy chociaż jedną. Koszmar
3 to bardzo dobry wynik
Podziel się: