reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@mArusia33 melduje się z patologi ciąży ❤️ jeszcze dziś albo już jutro mały będzie po tej stronie brzucha . Właśnie dostałam takie info . Mam na razie zakaz jedzenia i czekamy bo jest dużo zabiegów dziś a mało lekarzy . Więc już tylko kilka.chwil nas dzieli do pierwszego spotkania z tym małym uparciuchem 🙈🙈🤣
Bosze Aniu 😍😍😍😍 to już 🥹🥹🥹

Pamietasz ? Miałyśmy rodzic obydwie w lipcu , miałyśmy cała tą drogę przejść razem 🥰 , nasze bąki wybrały jednak inaczej 😀. Teraz to Twój Staś będzie przecierał szlaki mojemu małemu królewiczowi 🤩
Tak bardzo jestem z Ciebie dumna, tak dzielnie przeszłaś całą tą trudną drogę , ciąże ☺️ - na początku potrzebowałaś ode mnie kilka mocniejszych kopów w dupke 🤪 ale po to też tu dla Ciebie byłam i jestem 💪.

Całym serduszkiem jestem z Wami ♥️!
Jesteś dla każdej z nas dowodem że warto …

Z niecierpliwością czekamy na dalsze info i zdjecie Twojego szkraba już po drugiej stronie brzuszka ♥️

Bosze Aniu 😍😍😍😍 to już 🥹🥹🥹

Pamietasz ? Miałyśmy rodzic obydwie w lipcu , miałyśmy cała tą drogę przejść razem 🥰 , nasze bąki wybrały jednak inaczej 😀. Teraz to Twój Staś będzie przecierał szlaki mojemu małemu królewiczowi 🤩
Tak bardzo jestem z Ciebie dumna, tak dzielnie przeszłaś całą tą trudną drogę , ciąże ☺️ - na początku potrzebowałaś ode mnie kilka mocniejszych kopów w dupke 🤪 ale po to też tu dla Ciebie byłam i jestem 💪.

Całym serduszkiem jestem z Wami ♥️!
Jesteś dla każdej z nas dowodem że warto …

Z niecierpliwością czekamy na dalsze info i zdjecie Twojego szkraba już po drugiej stronie brzuszka ♥️
Kochana ❤️❤️❤️

Kochammmm ❤️❤️❤️😘 ty wiesz ❤️
Aż się splakalam 😢
To prawda miało być inaczej , ciążę miałyśmy przejść razem , jednak los chciał inaczej .
Cieszę się i dziękuję za te kopniaki , za to że dzięki tobie doprowadziłam się do pionu i ogarnęłam . Uwaga dzięki temu chyba ani razu nie wylądowałam na IP 🙈

Jestem w szoku jak szybko to minęło

reklama
Do góry