Dzięki za odpowiedź. Eskimosek transferowany na cyklu sztucznym z estrofemem? Czy byłaś może stymulowana puregonem?Bo u mnie właśnie on wypadł lepiej niż rekovelle. Gratuluje Córeczki. Ja mam synka z 2017 kiedy nie było problemu z zachodzeniem...pozdrawiamW sumie za wiele nie zmieniliśmy lekarz dał tylko inne zastrzyki no i mocniej i więcej ja żadnych suplementów nie brałam bo mój doktorek od początku był zdania że witaminy to w warzywniaku są partner bral najpierw fertilman plus ale w sumie przed pierwszą też to brał później zmienił na fertil one czy coś w tym stylu . Ja w tym roku 35 lat amh badane w wieku 33 i ponad 9 od zawsze problemy z okresem a raczej jego braku plus pcos i niedoczynność tarczycy. Pierwszy transfer na swiezaczku beta nie drgnęła a z eskimoska w drugim mamy Weronisię
reklama
hej ja z mojej drugiej stymulacji w czerwcu uzyskalam 23 komorek z czego 3 nie nadawaly sie do zaplodnienia a po pierwszym dniu dostałam dzisiaj raport ze 6 zdegenerowalo zobaczymy co dalej na poniedzialek mam zaplanoway wstepnie transfer w reprofit ostrawa
JestemMama!
Fanka BB :)
Hahaha jeszcze właśnie zbieram się do lekarza po skierowanie do szpitala . Jeśli mój syn jest tak uparty jak ja ( co.widac.po.tym jak długo i zawzięcie walczyłam o niego ) to sądzę że do 18'stki będzie siedział w brzuchu@Będęwkoncumama! Żyjesz ?
jeśli to ma sprawić że ja nie pójdę do tego czasu do pracy to poproszęHahaha jeszcze właśnie zbieram się do lekarza po skierowanie do szpitala . Jeśli mój syn jest tak uparty jak ja ( co.widac.po.tym jak długo i zawzięcie walczyłam o niego ) to sądzę że do 18'stki będzie siedział w brzuchu
@Artemida90 samych szczęśliwych chwil
JestemMama!
Wygrałaś tylko nie wiem co na to mój mąż , gdyż codziennie mówi do małego żeby się nie wygłupiał i wychodził bo on czeka i już nie może wytrzymać aż go zobaczy i przytuli ( za każdym razem mam łzy w oczach jak to mówi do brzucha )jeśli to ma sprawić że ja nie pójdę do tego czasu do pracy to poproszę
Artemida90
dziękuje właśnie szykuje śniadanko i wybieram się na zakupy, kupic coś ładnego na zadek a już za tydzień WAKACJE@Artemida90 samych szczęśliwych chwil
amy936
Niech się wykluje szybciutko i bez większego bólu .Hahaha jeszcze właśnie zbieram się do lekarza po skierowanie do szpitala . Jeśli mój syn jest tak uparty jak ja ( co.widac.po.tym jak długo i zawzięcie walczyłam o niego ) to sądzę że do 18'stki będzie siedział w brzuchu
Następne dni będę czekać z niecierpliwością na informacje .
Ja robiłam nifty, od pobrania krwi do wyniku czekałam równy tydzieńDziewczyny, ja dziś miałam usg serduszkowe i wszystko jest w porządku a tak się stresowałam tą bardzo wysoką betą. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie się udało przede mną wybór badania wolnego DNA, więc będę bardzo wdzięczna za info, na które się zdecydowałyście (Sanco, Sanco Plus, Nifty, Nifty Pro czy Harmony) i za polecenie lekarza do badań prenatalnych w 12 tc w Warszawie.
Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem
reklama
JestemMama!
Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracaszNiech się wykluje szybciutko i bez większego bólu .
Następne dni będę czekać z niecierpliwością na informacje .
No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac
Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie
Podziel się: