reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

W sumie za wiele nie zmieniliśmy lekarz dał tylko inne zastrzyki no i mocniej i więcej 😉ja żadnych suplementów nie brałam bo mój doktorek od początku był zdania że witaminy to w warzywniaku są 😂😂😂partner bral najpierw fertilman plus ale w sumie przed pierwszą też to brał później zmienił na fertil one czy coś w tym stylu . Ja w tym roku 35 lat amh badane w wieku 33 i ponad 9 😁od zawsze problemy z okresem a raczej jego braku plus pcos i niedoczynność tarczycy. Pierwszy transfer na swiezaczku beta nie drgnęła a z eskimoska w drugim mamy Weronisię❤️
Dzięki za odpowiedź. Eskimosek transferowany na cyklu sztucznym z estrofemem? Czy byłaś może stymulowana puregonem?Bo u mnie właśnie on wypadł lepiej niż rekovelle. Gratuluje Córeczki:). Ja mam synka z 2017 kiedy nie było problemu z zachodzeniem...pozdrawiam:)

reklama
hej ja z mojej drugiej stymulacji w czerwcu uzyskalam 23 komorek z czego 3 nie nadawaly sie do zaplodnienia a po pierwszym dniu dostałam dzisiaj raport ze 6 zdegenerowalo zobaczymy co dalej na poniedzialek mam zaplanoway wstepnie transfer w reprofit ostrawa

jeśli to ma sprawić że ja nie pójdę do tego czasu do pracy to poproszę 😂😂😂
Wygrałaś 🤣🤣🤣 tylko nie wiem co na to mój mąż , gdyż codziennie mówi do małego żeby się nie wygłupiał i wychodził bo on czeka i już nie może wytrzymać aż go zobaczy i przytuli ❤️ ( za każdym razem mam łzy w oczach jak to mówi do brzucha 🥹🥹)

Hahaha jeszcze 🙈 właśnie zbieram się do lekarza po skierowanie do szpitala . Jeśli mój syn jest tak uparty jak ja ( co.widac.po.tym jak długo i zawzięcie walczyłam o niego ) to sądzę że do 18'stki będzie siedział w brzuchu 🤣🤣🤣🤣🙈
Niech się wykluje szybciutko i bez większego bólu 😂.
Następne dni będę czekać z niecierpliwością na informacje 😀💙.

Dziewczyny, ja dziś miałam usg serduszkowe i wszystko jest w porządku 💛 a tak się stresowałam tą bardzo wysoką betą. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie się udało 🥺 przede mną wybór badania wolnego DNA, więc będę bardzo wdzięczna za info, na które się zdecydowałyście (Sanco, Sanco Plus, Nifty, Nifty Pro czy Harmony) i za polecenie lekarza do badań prenatalnych w 12 tc w Warszawie.

Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem 🤷🏻‍♀️
Ja robiłam nifty, od pobrania krwi do wyniku czekałam równy tydzień :)

reklama
Niech się wykluje szybciutko i bez większego bólu 😂.
Następne dni będę czekać z niecierpliwością na informacje 😀💙.
Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja 🙈 @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracasz 🤣🤣🙈

No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia 😔 łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac 🙏🙏🙏🙏

Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego 🙈🤦‍♀️ więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie 😔😔😔

Do góry