reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Wesoła_Aga a jak u Ciebie ? Widzę, że skorzystałaś z kd ☺️ ile uzyskaliście zarodków ?

Nie skorzystałam. ;)
Raczej jestem przed...

Ja po wizycie
Torbieli nie ma - i to dziś dobre info. No ale niestety po braniu antybiotyku na ósemkę przywaliła się grzybica, także teraz mam przed 3 dni brać jakieś tabletki...

No i teraz zagwostka...
Albo mogę robić badania na gwałt - tj. iść na wymaz pochwy po leczeniu zaraz i liczyć, że do soboty lub poniedziałku rano będzie wynik... robić na gwałt krew i usg cycek tak by zdążyć z wszystkimi badaniami do 17 lipca (potem wyjeżdżam na urlop) Dr wtedy będę miała do 5 sierpnia do dyspozycji - na dwoje babka wróżyła - albo zdąży mnie prowadzić do transferu albo nie... ale to dla mnie nie jakiś duży dramat...
Druga opcja poczekanie na kolejny cykl - dr ma urlop do 20 sierpnia a nie wiadomo kiedy przyjdzie teraz @ bo bywa że puka świnia wcześniej - więc może być dupa w sierpniu...

Muszę pogłówkować w weekend i decydować, czy lecieć na wariata czy nie ;)

Dzięki za odpowiedź. Eskimosek transferowany na cyklu sztucznym z estrofemem? Czy byłaś może stymulowana puregonem?Bo u mnie właśnie on wypadł lepiej niż rekovelle. Gratuluje Córeczki:). Ja mam synka z 2017 kiedy nie było problemu z zachodzeniem...pozdrawiam:)
na sztucznym tak z estrofemem. Hmmm szczerze mówiąc to nie pamiętam napewno brałam w pierwszej stymulacji menopur a w drugiej zamiast tego bodajże ovaleap 🤔a reszty nie pamiętam 😏Tobie też syneczka gratuluję ❤️6 lat to już duży chłopczyk 🤗

Wygrałaś 🤣🤣🤣 tylko nie wiem co na to mój mąż , gdyż codziennie mówi do małego żeby się nie wygłupiał i wychodził bo on czeka i już nie może wytrzymać aż go zobaczy i przytuli ❤️ ( za każdym razem mam łzy w oczach jak to mówi do brzucha 🥹🥹)
no małżonek co się piekli jeszcze nie dawno się bał i chciał żeby Staś się troszkę wstrzymał a teraz jęczy 😜😜😜oj jak słodko że tak mówi do brzusia ❤️

Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja 🙈 @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracasz 🤣🤣🙈

No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia 😔 łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac 🙏🙏🙏🙏

Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego 🙈🤦‍♀️ więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie 😔😔😔
Siedź Stasiulku grzecznie tam jesteś bezpieczny ciocia Kocha i dziękuję za przedłużony urlop 😜😜😜😂

Nie skorzystałam. ;)
Raczej jestem przed...

Ja po wizycie
Torbieli nie ma - i to dziś dobre info. No ale niestety po braniu antybiotyku na ósemkę przywaliła się grzybica, także teraz mam przed 3 dni brać jakieś tabletki...

No i teraz zagwostka...
Albo mogę robić badania na gwałt - tj. iść na wymaz pochwy po leczeniu zaraz i liczyć, że do soboty lub poniedziałku rano będzie wynik... robić na gwałt krew i usg cycek tak by zdążyć z wszystkimi badaniami do 17 lipca (potem wyjeżdżam na urlop) Dr wtedy będę miała do 5 sierpnia do dyspozycji - na dwoje babka wróżyła - albo zdąży mnie prowadzić do transferu albo nie... ale to dla mnie nie jakiś duży dramat...
Druga opcja poczekanie na kolejny cykl - dr ma urlop do 20 sierpnia a nie wiadomo kiedy przyjdzie teraz @ bo bywa że puka świnia wcześniej - więc może być dupa w sierpniu...

Muszę pogłówkować w weekend i decydować, czy lecieć na wariata czy nie ;)
A już masz dawczynie ? Nooo musisz mieć, skoro przygotowania do transferu 🥹🧐

Ja zawsze jestem w gorącej wodzie kąpana, więc wybieram opcje na wariata 🤪.
Niestety infekcje intymne po antybiotykach to norma .. obyś szybko się z tym uporała ☺️

reklama
@Będęwkoncumama! byłam 3 dni przed porodem na wizycie. Ani widu ani słychu 🤷🏼‍♀️. A jak mi wody odeszły tak zaczęły się skurcze i po 6 h od odejścia wód było już po wszystkim 😁. Jak urodziłam to położna mi powiedziała - następnym razem przyjeżdżasz od razu 😂

Do góry