reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Wesoła_Aga a jak u Ciebie ? Widzę, że skorzystałaś z kd ☺️ ile uzyskaliście zarodków ?

Nie skorzystałam. ;)
Raczej jestem przed...

Ja po wizycie
Torbieli nie ma - i to dziś dobre info. No ale niestety po braniu antybiotyku na ósemkę przywaliła się grzybica, także teraz mam przed 3 dni brać jakieś tabletki...

No i teraz zagwostka...
Albo mogę robić badania na gwałt - tj. iść na wymaz pochwy po leczeniu zaraz i liczyć, że do soboty lub poniedziałku rano będzie wynik... robić na gwałt krew i usg cycek tak by zdążyć z wszystkimi badaniami do 17 lipca (potem wyjeżdżam na urlop) Dr wtedy będę miała do 5 sierpnia do dyspozycji - na dwoje babka wróżyła - albo zdąży mnie prowadzić do transferu albo nie... ale to dla mnie nie jakiś duży dramat...
Druga opcja poczekanie na kolejny cykl - dr ma urlop do 20 sierpnia a nie wiadomo kiedy przyjdzie teraz @ bo bywa że puka świnia wcześniej - więc może być dupa w sierpniu...

Muszę pogłówkować w weekend i decydować, czy lecieć na wariata czy nie ;)

Dzięki za odpowiedź. Eskimosek transferowany na cyklu sztucznym z estrofemem? Czy byłaś może stymulowana puregonem?Bo u mnie właśnie on wypadł lepiej niż rekovelle. Gratuluje Córeczki:). Ja mam synka z 2017 kiedy nie było problemu z zachodzeniem...pozdrawiam:)
na sztucznym tak z estrofemem. Hmmm szczerze mówiąc to nie pamiętam napewno brałam w pierwszej stymulacji menopur a w drugiej zamiast tego bodajże ovaleap 🤔a reszty nie pamiętam 😏Tobie też syneczka gratuluję ❤️6 lat to już duży chłopczyk 🤗

Wygrałaś 🤣🤣🤣 tylko nie wiem co na to mój mąż , gdyż codziennie mówi do małego żeby się nie wygłupiał i wychodził bo on czeka i już nie może wytrzymać aż go zobaczy i przytuli ❤️ ( za każdym razem mam łzy w oczach jak to mówi do brzucha 🥹🥹)
no małżonek co się piekli jeszcze nie dawno się bał i chciał żeby Staś się troszkę wstrzymał a teraz jęczy 😜😜😜oj jak słodko że tak mówi do brzusia ❤️

Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja 🙈 @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracasz 🤣🤣🙈

No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia 😔 łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac 🙏🙏🙏🙏

Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego 🙈🤦‍♀️ więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie 😔😔😔
Siedź Stasiulku grzecznie tam jesteś bezpieczny ciocia Kocha i dziękuję za przedłużony urlop 😜😜😜😂

Nie skorzystałam. ;)
Raczej jestem przed...

Ja po wizycie
Torbieli nie ma - i to dziś dobre info. No ale niestety po braniu antybiotyku na ósemkę przywaliła się grzybica, także teraz mam przed 3 dni brać jakieś tabletki...

No i teraz zagwostka...
Albo mogę robić badania na gwałt - tj. iść na wymaz pochwy po leczeniu zaraz i liczyć, że do soboty lub poniedziałku rano będzie wynik... robić na gwałt krew i usg cycek tak by zdążyć z wszystkimi badaniami do 17 lipca (potem wyjeżdżam na urlop) Dr wtedy będę miała do 5 sierpnia do dyspozycji - na dwoje babka wróżyła - albo zdąży mnie prowadzić do transferu albo nie... ale to dla mnie nie jakiś duży dramat...
Druga opcja poczekanie na kolejny cykl - dr ma urlop do 20 sierpnia a nie wiadomo kiedy przyjdzie teraz @ bo bywa że puka świnia wcześniej - więc może być dupa w sierpniu...

Muszę pogłówkować w weekend i decydować, czy lecieć na wariata czy nie ;)
A już masz dawczynie ? Nooo musisz mieć, skoro przygotowania do transferu 🥹🧐

Ja zawsze jestem w gorącej wodzie kąpana, więc wybieram opcje na wariata 🤪.
Niestety infekcje intymne po antybiotykach to norma .. obyś szybko się z tym uporała ☺️

reklama
@Będęwkoncumama! byłam 3 dni przed porodem na wizycie. Ani widu ani słychu 🤷🏼‍♀️. A jak mi wody odeszły tak zaczęły się skurcze i po 6 h od odejścia wód było już po wszystkim 😁. Jak urodziłam to położna mi powiedziała - następnym razem przyjeżdżasz od razu 😂

Do góry