reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja 🙈 @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracasz 🤣🤣🙈

No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia 😔 łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac 🙏🙏🙏🙏

Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego 🙈🤦‍♀️ więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie 😔😔😔
Skacz, chodź na spacerki, po schodach, pij herbatkę z liści malin, jedz daktyle, może jakieś igraszki z mężem 😂.
Czytałam, że niby stymulacja sutków też pomaga 😀.
Próbuj dziewczyno wszystkiego 😀😂.

reklama
Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja 🙈 @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracasz 🤣🤣🙈

No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia 😔 łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac 🙏🙏🙏🙏

Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego 🙈🤦‍♀️ więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie 😔😔😔
a ja mysle, ze do 12.07 urodzisz 😉 U mnie tez 20.10 na wizycie nic sie nie dzialo, zero rozwarcia. W pon 24.10 ktg idealne i zero skurczow. A nad ranem 26 wszystko sie zaczelo i wieczorem synek sie urodzil 🥰 Planowo mialam rodzic 27 i wtedy tez bylam zapisana na wizyte, zeby brac skierowanie do szpitala. Takze jeszcze chwilka i bedziesz jechac na porodowke 😉.

a ja mysle, ze do 12.07 urodzisz 😉 U mnie tez 20.10 na wizycie nic sie nie dzialo, zero rozwarcia. W pon 24.10 ktg idealne i zero skurczow. A nad ranem 26 wszystko sie zaczelo i wieczorem synek sie urodzil 🥰 Planowo mialam rodzic 27 i wtedy tez bylam zapisana na wizyte, zeby brac skierowanie do szpitala. Takze jeszcze chwilka i bedziesz jechac na porodowke 😉.
Dajesz nadzieję 🫶❤️ właśnie zaraz jadę po herbatę z liści malin , skacze na piłce i zaraz też będę biegać po schodach , już dzwoniłam do szwagierki że zaraz będę po jej klatce biegać . Żeby się nie przeraziła przypadkiem 🤣🤣🤣🤣🙈

Ja już po USG, wszystko w porządku😍 dzidziol ma wszystko na swoim miejscu:) jutro wyniki Pappy. Na płeć jeszcze za wczesnie. Moja przewidywana data porodu zrównała sie wg terminu transferu wiec @Ruda08 przepisz mnie prosze na 10 stycznia
Jak ja się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze. Dbaj o siebie i dzidziolka i ciesz się tym pięknym czasem🙂

Ja się śmiałam że do domu będę wracać na piechotę 🙈🤣🤣 ( od lekarza do domu mam 80kilometrow 🙈🤣🤣🤣) a teraz jem ananasa 🙈 ( ponoć też przyspiesza 🙈)
zebys tylko miala sile rodzic jak tak sie zmeczysz 😅 a tak serio, to uwazaj na siebie. Zebys nie przedobrzyla. To już końcówka i na pewno na dniach sie poznacie 😉 to jest natura, na pewno niedlugo sie zacznie. Jeszcze macie kilka dni do terminu.

zebys tylko miala sile rodzic jak tak sie zmeczysz 😅 a tak serio, to uwazaj na siebie. Zebys nie przedobrzyla. To już końcówka i na pewno na dniach sie poznacie 😉 to jest natura, na pewno niedlugo sie zacznie. Jeszcze macie kilka dni do terminu.
Ja już nie mam sił 🙈🤣🤣🤣🤣 nie no ja tylko tak mówię tzn. ananasa owszem zjadłam 🙈🤣( dobry był 🤣🤣🤣) a z resztą to ostrożnie . Kiedyś na pewno przyjdzie ten dzień że mój syn postanowi się.urodzic 🙈
Mam nadzieję że będzie to szybciej niż później

reklama
Do góry