reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja 🙈 @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracasz 🤣🤣🙈

No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia 😔 łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac 🙏🙏🙏🙏

Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego 🙈🤦‍♀️ więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie 😔😔😔
Skacz, chodź na spacerki, po schodach, pij herbatkę z liści malin, jedz daktyle, może jakieś igraszki z mężem 😂.
Czytałam, że niby stymulacja sutków też pomaga 😀.
Próbuj dziewczyno wszystkiego 😀😂.

reklama
Dupa , mój syn jest tak uparty jak ja 🙈 @mArusia33 możesz spokojnie planować dalszą część wakacji , do pracy tak szybko nie wracasz 🤣🤣🙈

No więc ja już po wizycie z wszystko w normie , brak jakiekolwiek rozwarcia 😔 łożysko już stare i mam czekać .. ktg zapis idealny ...
jeśli do 14 nie urodze to znów wizyta u mojego lekarza tym razem ... mam doła dziś . Właśnie wróciłam i skacze na piłce , niech się już zacznie coś.dziac 🙏🙏🙏🙏

Aaaaa dostałam od niej skierowanie do szpitala ale uwaga na 19'stego 🙈🤦‍♀️ więc jeśli nie urodzę to. Chcąc nie chcąc i tak wizyta u lekarza będzie 😔😔😔
a ja mysle, ze do 12.07 urodzisz 😉 U mnie tez 20.10 na wizycie nic sie nie dzialo, zero rozwarcia. W pon 24.10 ktg idealne i zero skurczow. A nad ranem 26 wszystko sie zaczelo i wieczorem synek sie urodzil 🥰 Planowo mialam rodzic 27 i wtedy tez bylam zapisana na wizyte, zeby brac skierowanie do szpitala. Takze jeszcze chwilka i bedziesz jechac na porodowke 😉.

a ja mysle, ze do 12.07 urodzisz 😉 U mnie tez 20.10 na wizycie nic sie nie dzialo, zero rozwarcia. W pon 24.10 ktg idealne i zero skurczow. A nad ranem 26 wszystko sie zaczelo i wieczorem synek sie urodzil 🥰 Planowo mialam rodzic 27 i wtedy tez bylam zapisana na wizyte, zeby brac skierowanie do szpitala. Takze jeszcze chwilka i bedziesz jechac na porodowke 😉.
Dajesz nadzieję 🫶❤️ właśnie zaraz jadę po herbatę z liści malin , skacze na piłce i zaraz też będę biegać po schodach , już dzwoniłam do szwagierki że zaraz będę po jej klatce biegać . Żeby się nie przeraziła przypadkiem 🤣🤣🤣🤣🙈

Ja już po USG, wszystko w porządku😍 dzidziol ma wszystko na swoim miejscu:) jutro wyniki Pappy. Na płeć jeszcze za wczesnie. Moja przewidywana data porodu zrównała sie wg terminu transferu wiec @Ruda08 przepisz mnie prosze na 10 stycznia
Jak ja się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze. Dbaj o siebie i dzidziolka i ciesz się tym pięknym czasem🙂

Ja się śmiałam że do domu będę wracać na piechotę 🙈🤣🤣 ( od lekarza do domu mam 80kilometrow 🙈🤣🤣🤣) a teraz jem ananasa 🙈 ( ponoć też przyspiesza 🙈)
zebys tylko miala sile rodzic jak tak sie zmeczysz 😅 a tak serio, to uwazaj na siebie. Zebys nie przedobrzyla. To już końcówka i na pewno na dniach sie poznacie 😉 to jest natura, na pewno niedlugo sie zacznie. Jeszcze macie kilka dni do terminu.

zebys tylko miala sile rodzic jak tak sie zmeczysz 😅 a tak serio, to uwazaj na siebie. Zebys nie przedobrzyla. To już końcówka i na pewno na dniach sie poznacie 😉 to jest natura, na pewno niedlugo sie zacznie. Jeszcze macie kilka dni do terminu.
Ja już nie mam sił 🙈🤣🤣🤣🤣 nie no ja tylko tak mówię tzn. ananasa owszem zjadłam 🙈🤣( dobry był 🤣🤣🤣) a z resztą to ostrożnie . Kiedyś na pewno przyjdzie ten dzień że mój syn postanowi się.urodzic 🙈
Mam nadzieję że będzie to szybciej niż później

reklama
Do góry