reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej. Ja 10 lipca (poniedziałek) mam wizyte w klinice sprawdzić czy jajniki wróciły do swoich rozmiarów i czy podchodzimy do transferu na poczatku sierpnia, mam nadzieje ze tak 🙃
Punkcję mialam 14 czerwca

reklama
Hej. Ja 10 lipca (poniedziałek) mam wizyte w klinice sprawdzić czy jajniki wróciły do swoich rozmiarów i czy podchodzimy do transferu na poczatku sierpnia, mam nadzieje ze tak 🙃
Punkcję mialam 14 czerwca

Oby było wszystko OK :)

Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa ;)
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.

Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa ;)
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.
Czuje sie dobrze, normalnie. W sumie to tylko z 2 dni po punkcji czulam jajniki No i kilka dni przed to nie moglam w pracy siedzieć 😅pobrali 28komórek😳

Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer? 🙂 to moj pierwszy i juz bym chciala byc po🥰

Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer? 🙂 to moj pierwszy i juz bym chciala byc po🥰

Ja nie miałam szczęścia mieć transferu kochana.
Na 3 punkcje tylko jeden zarodek, który padł w 1 dobie.

No pierwszy to nei ma tylu jeszcze skrajnych emocji i obawy inne też... Ja już bardziej na zimno podchodzę ;) Bynajmniej się staram, bo nie zawsze się da - wiadomo.

Udało się wbić jutro na wizytę - uf chociaż tyle.

Ja już po USG, wszystko w porządku😍 dzidziol ma wszystko na swoim miejscu:) jutro wyniki Pappy. Na płeć jeszcze za wczesnie. Moja przewidywana data porodu zrównała sie wg terminu transferu wiec @Ruda08 przepisz mnie prosze na 10 stycznia
@LU36, a czy robiłaś badania typu Sanco/ Harmony, Nifty w 10 tc? Jeśli tak to napisz proszę, na które się zdecydowałaś.

reklama
Dziewczyny, ja dziś miałam usg serduszkowe i wszystko jest w porządku 💛 a tak się stresowałam tą bardzo wysoką betą. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie się udało 🥺 przede mną wybór badania wolnego DNA, więc będę bardzo wdzięczna za info, na które się zdecydowałyście (Sanco, Sanco Plus, Nifty, Nifty Pro czy Harmony) i za polecenie lekarza do badań prenatalnych w 12 tc w Warszawie.

Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem 🤷🏻‍♀️

Do góry