reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Hej. Ja 10 lipca (poniedziałek) mam wizyte w klinice sprawdzić czy jajniki wróciły do swoich rozmiarów i czy podchodzimy do transferu na poczatku sierpnia, mam nadzieje ze tak
Punkcję mialam 14 czerwca
Oby było wszystko OK
Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.
Wesoła_Aga
Mi lekarz kazał dalej brać leki i jutro powtórzyć, ale mają chyba taki protokół w klinice po prostu. Jutro po wynikach odstawiam proga i czekam na okres
Czuję się jak w letargu. Jeszcze do mnie nie dotarło.
Napisałam
Devin
Moderator
Czuje sie dobrze, normalnie. W sumie to tylko z 2 dni po punkcji czulam jajniki No i kilka dni przed to nie moglam w pracy siedzieć pobrali 28komórekOby było wszystko OK
Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.
Devin
Moderator
Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer? to moj pierwszy i juz bym chciala byc poOby było wszystko OK
Wesoła_Aga
Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer? to moj pierwszy i juz bym chciala byc po
Ja nie miałam szczęścia mieć transferu kochana.
Na 3 punkcje tylko jeden zarodek, który padł w 1 dobie.
No pierwszy to nei ma tylu jeszcze skrajnych emocji i obawy inne też... Ja już bardziej na zimno podchodzę Bynajmniej się staram, bo nie zawsze się da - wiadomo.
Udało się wbić jutro na wizytę - uf chociaż tyle.
Ruda08
@Wesoła_Aga a jak u Ciebie ? Widzę, że skorzystałaś z kd ile uzyskaliście zarodków ?
LU36
@LU36, a czy robiłaś badania typu Sanco/ Harmony, Nifty w 10 tc? Jeśli tak to napisz proszę, na które się zdecydowałaś.Ja już po USG, wszystko w porządku dzidziol ma wszystko na swoim miejscu jutro wyniki Pappy. Na płeć jeszcze za wczesnie. Moja przewidywana data porodu zrównała sie wg terminu transferu wiec @Ruda08 przepisz mnie prosze na 10 stycznia
reklama
Dziewczyny, ja dziś miałam usg serduszkowe i wszystko jest w porządku a tak się stresowałam tą bardzo wysoką betą. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie się udało przede mną wybór badania wolnego DNA, więc będę bardzo wdzięczna za info, na które się zdecydowałyście (Sanco, Sanco Plus, Nifty, Nifty Pro czy Harmony) i za polecenie lekarza do badań prenatalnych w 12 tc w Warszawie.
Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem
Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem
Podziel się: