Madame JS
Fanka BB :)
Jak tam endo, czy nie ma torbieli, etc. U mnie to chyba był 2dc...Jutro druga wizyta przed procedura.
Wizyta w 3 dniu cyklu. Miałyście USG robione ? Co się można dowiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam endo, czy nie ma torbieli, etc. U mnie to chyba był 2dc...Jutro druga wizyta przed procedura.
Wizyta w 3 dniu cyklu. Miałyście USG robione ? Co się można dowiedzieć
Bez zaskoczenia beta ujemnaTrzymam kciuki mimo wszystko. Daj znać
nie wiem jakie badania już masz zrobione.To mój drugi transfer i oba nie udane, wiem że dwa transfery to wcale nie dużo ale może polecicie jakieś badania które warto zrobić
Z tego co piszesz to miałam robione tylko badanie pod kątem stanu zapalnego endometriumnie wiem jakie badania już masz zrobione.
Ale ja sobie obiecałam, że po pierwszym nieudanym transferze będę nalegać na histeroskopie, plus zrobię badanie pod kątem stanu zapalnego endometrium, plus może coś z immunologi
U mnie po 4 nieudanych transferach , przy których beta nawet nie drgnęła , pomógł immunolog i zastosowanie leków od niego , i aktualnie mamy 11 tydzieńTo mój drugi transfer i oba nie udane, wiem że dwa transfery to wcale nie dużo ale może polecicie jakieś badania które warto zrobić
Mam nadziejemoże to będzie w końcu ten rok, i ten lipiec?
Co u Ciebie słychać?Hej
Weteran przychodzi z nowymi fluidami i Wam je przekazuje.
Wytrwałości dla staraczek!
Niech napływają do was same dobre wiadomości
Co u Ciebie słychać?