reklama
LU36
Fanka BB :)
Toż to potencjał na conajmniej 5tke dzieci gratulacje Myśle ze slonce się właśnie do Ciebie uśmiechnęło. Będziesz teraz podchodzić z trzy czy 5 dniowcem?Dzwonili z laboratorium. Mamy jeszcze dwa 5 dniowe zarodki 4.2.2.
Razem 8 sztuk embriolog mówił, że wszystkie wyglądają pięknie
Ruda08
Biorę dwa 3 dniowe, pózniej zobaczymyToż to potencjał na conajmniej 5tke dzieci gratulacje Myśle ze slonce się właśnie do Ciebie uśmiechnęło. Będziesz teraz podchodzić z trzy czy 5 dniowcem?
a jak masz ochotę to czemu nieBlondynka to tak ale naturalna może jeszcze selfiii wysłać ?
o mamo pobiłaś mnie u nas 5 jeszcze czeka już na zabranieDzwonili z laboratorium. Mamy jeszcze dwa 5 dniowe zarodki 4.2.2.
Razem 8 sztuk embriolog mówił, że wszystkie wyglądają pięknie
Ruda08
Ale ja mam za sobą 10 transferów, takzeeeee..o mamo pobiłaś mnie u nas 5 jeszcze czeka już na zabranie
jeżeli będzie z tego jedno, dwójka dzieci będziemy wniebowzięci
tak wiem że Ty masz wyboista drogę i mało kto z Tobą może konkurowaćAle ja mam za sobą 10 transferów, takzeeeee..
jeżeli będzie z tego jedno, dwójka dzieci będziemy wniebowzięci
A koedy wracasz po rpdzenstwo dla Werki?o mamo pobiłaś mnie u nas 5 jeszcze czeka już na zabranie
Ruda08
Właśnie tylko ja i ja . A Ty cwaniaczku na co czekasz ?A koedy wracasz po rpdzenstwo dla Werki?
reklama
ja to bym najchętniej wróciła no ale z powrotów to narazie do pracy mam nadzieję że na jesień podejdziemy do tematuA koedy wracasz po rpdzenstwo dla Werki?
Podziel się: