Aniu, dziękuję za odpowiedź. Tak myślałam... choć jeszcze tliła się we mnie nutka nadzieii. Trochę inaczej sobie to wyobrażałam. Zgodnie z zaleceniem od lekarza bete kontrolną miałam zrobić właśnie 11 dpt. Wizytę mam dopiero we wtorek i teraz dylemat czy przyjmować leki do wtorku.
reklama
Azb
Fanka BB :)
Mi lekarz zawsze w takim przypadku zalecał odstawienie leków , po odstawieniu leków przyjdzie miesiączka prędzejAniu, dziękuję za odpowiedź. Tak myślałam... choć jeszcze tliła się we mnie nutka nadzieii. Trochę inaczej sobie to wyobrażałam. Zgodnie z zaleceniem od lekarza bete kontrolną miałam zrobić właśnie 11 dpt. Wizytę mam dopiero we wtorek i teraz dylemat czy przyjmować leki do wtorku.
To spróbuje się skontaktować z lekarzem, bo w sumie to czuje sie jak balon, boli mnie brzuch, plecy, piersi. Dziękuję dziewczyny za podpowiedź. Będę walczyć dalej.Mi lekarz zawsze w takim przypadku zalecał odstawienie leków , po odstawieniu leków przyjdzie miesiączka prędzej
marzycielko
walcz i sie nie poddawajTo spróbuje się skontaktować z lekarzem, bo w sumie to czuje sie jak balon, boli mnie brzuch, plecy, piersi. Dziękuję dziewczyny za podpowiedź. Będę walczyć dalej.
ja tez jestem po nieudanym transferze ale cały czas walczę i za kilka dni podchodzę do następnego <3
macie jeszcze zarodki ?
Mamy jeszcze 4 zarodki i wielką nadzieję, że jeden z nich będzie tym szczęśliwym ❤walcz i sie nie poddawaj
ja tez jestem po nieudanym transferze ale cały czas walczę i za kilka dni podchodzę do następnego <3
macie jeszcze zarodki ?
Azb
i tego się trzymajMamy jeszcze 4 zarodki i wielką nadzieję, że jeden z nich będzie tym szczęśliwym ❤
Chmurkach
Stało się najgorsze. Usłyszałam bicie serduszka tylko po to żeby za chwilę umarło.
Przyjęli mnie dziś do szpitala na wywołanie poronienia, na samą myśl co mnie teraz czeka sama wolała bym umrzeć.. piękny sen przerodził się w jakiś koszmar.
Przyjęli mnie dziś do szpitala na wywołanie poronienia, na samą myśl co mnie teraz czeka sama wolała bym umrzeć.. piękny sen przerodził się w jakiś koszmar.
Azb
Boże ale jak to ? Dlaczego ? Tak mi cholernie jest przykro... każdego nowego dnia ciąży właśnie o to się boje ... i tylko mogę wyobrazić sobie co musisz czuć ... wirtualnie Cię przytulam , i przesyłam mnóstwo siły...Stało się najgorsze. Usłyszałam bicie serduszka tylko po to żeby za chwilę umarło.
reklama
LU36
Przykro mi strasznie Trzymaj się mocno!!!Stało się najgorsze. Usłyszałam bicie serduszka tylko po to żeby za chwilę umarło.
Podziel się: