LU36
Fanka BB :)
To tez cenna informacjaMi nie badali w dniu transferu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tez cenna informacjaMi nie badali w dniu transferu
ja miałam zbadać 2 dni przed transferem i jak byłby niższy od 20 to miałam dołożyć prolutexDziewczyny jak miałyście transfer na cyklu sztucznym to jaki miałyście poziom progesteronu w dniu transferu? Ja mam transfer jutro, dziś badałam progesteron na zlecenie kliniki i wyszedł 13,9. Nie za niski? Ja na naturalnym cyklu po owulacji mam zazwyczaj poziom 20-24…wiem ze jak coś to jutro mi dołożą jeszcze większa dawke ale jestem ciekawa czy jest jakiś optymalny poziom..?
Przykro mi kochana. Niestety im bliżej 40 roku życia tym trudniej o blastki i udany transfer, ale zawsze jest szansa. Trzeba tylko próbować. Ja mam 44 lata i za 3 tyg transfer.Pierwsza procedura, jedna blastka, pierwszy i jedyny transfer. Nie mam mrozakow.
Dla pocieszenia dziewczyny ja mam 39 lat i 3 zdrowe blastki bardzo dobrej jakości. Wiec wiek nie jest zawsze wyznacznikiem, aczkolwiek pewnie częściej jest trudniej niż łatwiej…nie traćcie wiaryPrzykro mi kochana. Niestety im bliżej 40 roku życia tym trudniej o blastki i udany transfer, ale zawsze jest szansa. Trzeba tylko próbować. Ja mam 44 lata i za 3 tyg transfer.
Niskie amhCzemu nie załapałaś się na dofinansowanie ?
Ja miałam coś ok 30Dziewczyny jak miałyście transfer na cyklu sztucznym to jaki miałyście poziom progesteronu w dniu transferu? Ja mam transfer jutro, dziś badałam progesteron na zlecenie kliniki i wyszedł 13,9. Nie za niski? Ja na naturalnym cyklu po owulacji mam zazwyczaj poziom 20-24…wiem ze jak coś to jutro mi dołożą jeszcze większa dawke ale jestem ciekawa czy jest jakiś optymalny poziom..?
Podziwiam za siły . Też je znajdę za jakiś czas. Ja mam 36 lat. A powiem ze w międzyczasie jak się przygotowywaliśmy do punkcji to tak sama dla siebie zbadałam jeszcze raz amh I z wyniku o.396 podskoczyło do 0.8. Zastanawiam się czy to w ogóle możliwe...Przykro mi kochana. Niestety im bliżej 40 roku życia tym trudniej o blastki i udany transfer, ale zawsze jest szansa. Trzeba tylko próbować. Ja mam 44 lata i za 3 tyg transfer.
A 0,8 nie pozwoli już na refundację na leki?Podziwiam za siły . Też je znajdę za jakiś czas. Ja mam 36 lat. A powiem ze w międzyczasie jak się przygotowywaliśmy do punkcji to tak sama dla siebie zbadałam jeszcze raz amh I z wyniku o.396 podskoczyło do 0.8. Zastanawiam się czy to w ogóle możliwe...
Muszę się umówić do kliniki i dowiedzieć się co i jakA 0,8 nie pozwoli już na refundację na leki?