reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, pewnie niewiele mnie już pamietam i moje starania i stymulację pare lat temu. Wróciliśmy do Kliniki po rodzeństwo, jestem po transferze blastocysty i powiem Wam ze chyba wtedy jakos mam wrażenie ze mnie myślałam, byłam młodsza mniej świadoma wszystkiego i bardziej zadaniowo podchodziłam. A teraz jak mam wytrwać do bety 4maja to aż mnie skręca i jakos mało wiary we mnie🤷‍♀️ próbuje się pilnować by nie dźwigać maleństwa które ma już 14kg
Trzymajcie się dzielnie!

reklama
Hejka,u mnie niestety nieciekawie,dziś na usg ciąża 4+1,zamiast 6+2 i do tego zaczelam lekko krwawić.w macicy brak widocznego echa zarodka wiec no nic z tego nie będzie. Ja się wylogowuje,bo ja kończę na 100 proc przygodę z in vitro.alw wam wszystkim zycze,żeby się powiodło tak jak marzycie.super jest to forum i daje mega wsparcie.wielkie usciski!

Hej,moze ktoś potrzebuje?
Odbiór Tarnów/Gorlice
Clexane -9szt
Cyclogest 2.5 op
Metypred 1 op
Prograf 1mg-1listek-10szt

Cena do uzgodnienia

Załączniki

• IMG20230425172421.jpg
    IMG20230425172421.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 42
  • IMG20230425172941.jpg
    IMG20230425172941.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 37
Dzięki!:) a jak u Ciebie? Masz w głowie już poukładane następne kroki?
Pogodziłam się już z ostatnią porażką i na 2 maja mam umówiona wizytę u lekarza bo przyszły wyniki kariotypu. Jeśli uzna, że są ok, to w maju chce podejść do nowej procedury. Trochę się stresuje bo po ostatniej miesiączce, która była jakaś dziwna i mało obfita w porównaniu do wcześniejszych zostało mi brązowe plamienie już kilka dni.😞mam nadzieję, że to nie będzie jakimś przeciwwskazaniem.
Za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki i czekam za 10 dni na dobre wiadomości o wysokiej becie🙂🤗

Pogodziłam się już z ostatnią porażką i na 2 maja mam umówiona wizytę u lekarza bo przyszły wyniki kariotypu. Jeśli uzna, że są ok, to w maju chce podejść do nowej procedury. Trochę się stresuje bo po ostatniej miesiączce, która była jakaś dziwna i mało obfita w porównaniu do wcześniejszych zostało mi brązowe plamienie już kilka dni.😞mam nadzieję, że to nie będzie jakimś przeciwwskazaniem.
Za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki i czekam za 10 dni na dobre wiadomości o wysokiej becie🙂🤗
To super, miesiączka się nie przejmuj. Mnie po stymulacji i punkcji się wszystko rozregulowalo i dwie miesiączki miałam tez inne niż zawsze.A bedziesz coś zmieniać w stymulacji ? Inne leki? Mnie póki co to ciezko mi się przestawić ze coś tam w środku mnie siedzi;) i jakoś ciezko się nastawić ze się może udać.

Hejka,u mnie niestety nieciekawie,dziś na usg ciąża 4+1,zamiast 6+2 i do tego zaczelam lekko krwawić.w macicy brak widocznego echa zarodka wiec no nic z tego nie będzie. Ja się wylogowuje,bo ja kończę na 100 proc przygodę z in vitro.alw wam wszystkim zycze,żeby się powiodło tak jak marzycie.super jest to forum i daje mega wsparcie.wielkie usciski!
bardzo mi przykro 🥹

@Candys grubasku jak się masz ? Toczysz się jeszcze 😂? Pokazuj brzuch 😂
A dobrze, dobrze. Ciagle pracuje 🤭 ale w tym tygodniu już naprawdę kończę 🤣
Od przyszego tygodnia zaczynam chodzić po fryzjerach kosmetyczkach itp - tak wiec ostro przygotowuje się do porodu 🤣
Jeszcze planowo 4 tyg, chociaż liczę ze urodzę za 3 tyg 🤭
Nie chciałabym przenosić ciąży i mieć wywoływanego porodu- mogę tego nie przeżyć 🙈

W załączniku zdj brzusiaaa oczywiście z pracy 🤣🤭

Załączniki

• DF739907-E324-4E67-8A6D-4FF650F923AC.jpeg
    DF739907-E324-4E67-8A6D-4FF650F923AC.jpeg
    215,8 KB · Wyświetleń: 152
reklama
A dobrze, dobrze. Ciagle pracuje 🤭 ale w tym tygodniu już naprawdę kończę 🤣
Od przyszego tygodnia zaczynam chodzić po fryzjerach kosmetyczkach itp - tak wiec ostro przygotowuje się do porodu 🤣
Jeszcze planowo 4 tyg, chociaż liczę ze urodzę za 3 tyg 🤭
Nie chciałabym przenosić ciąży i mieć wywoływanego porodu- mogę tego nie przeżyć 🙈

W załączniku zdj brzusiaaa oczywiście z pracy 🤣🤭
Nie no ku nie wytrzymam z tą dziewuchą 😂 Życzę Ci żebyś urodziła jak ja 11 maja 😂tylko że ja po indukcji 😁bo z rozwarciem chyba do dziś bym chodziła 😂ale śliczna piłeczka ❤️tęsknię za tym okresem trochę 😁może jeszcze mi się uda Werce dać rodzeństwo ☺️ale długie włosy zazdro

Do góry