właśnie tam dzwonię ale nikt nie odbieraGynemed, na ul. Emilii Szczanieckiej.
reklama
no podobno jest dobry ale wizyta dopiero w maju u doktora a nie mam do niego innego kontaktu więc muszę czekać do wizyty dr sydor mówił że jak się ten transfer nie powiedzie to zostaja immunoglobuliny ja jestem po 4 transferach i 4 stymulacjachOn też podobno jest dobry, i chyba jak widzi potrzebę to też zleca szczepienia.
Napisz Do niego jak wygląda sytuacja , może coś podpowie albo zmodyfikuje leczenie.
Nie załamuj się, u mnie udał się dopiero 7 transfer z 4 stymulacji.
Karpatka89
Fanka BB :)
Oj z dzwonieniem to powiem tak- dodzwonić się tam to cud. Niektórzy dzwonią 3tygodnie i nic ale mam tam maila, podeśle Ci.właśnie tam dzwonię ale nikt nie odbiera
Napisz ze chcesz się umówić na pierwsza wizytę i zostaw swoje dane i nr tel i one na pewno dodzwonią ale mogą nawet do 2-3 tygodni oddzwonić, niestety to jest ich ogromny minus, ale jak już się leczysz to na bieżąco kontakt jest lepszy.
okej dzięki napisze tam emaila ale wcześniej jeszcze zobaczę co powie mi mój immunologOj z dzwonieniem to powiem tak- dodzwonić się tam to cud. Niektórzy dzwonią 3tygodnie i nic ale mam tam maila, podeśle Ci.
Napisz ze chcesz się umówić na pierwsza wizytę i zostaw swoje dane i nr tel i one na pewno dodzwonią ale mogą nawet do 2-3 tygodni oddzwonić, niestety to jest ich ogromny minus, ale jak już się leczysz to na bieżąco kontakt jest lepszy.
tam się nie dodzwonisz. Napisz e-mail i zostaw dane do siebie.właśnie tam dzwonię ale nikt nie odbiera
już to zrobiłem dziękitam się nie dodzwonisz. Napisz e-mail i zostaw dane do siebie.
Ruda08
Ja też jestem pod opieką Syd.ora. Przy 2 ostatnich transferach mialm accofil, intralipid i heparynę/acard.no podobno jest dobry ale wizyta dopiero w maju u doktora a nie mam do niego innego kontaktu więc muszę czekać do wizyty dr sydor mówił że jak się ten transfer nie powiedzie to zostaja immunoglobuliny ja jestem po 4 transferach i 4 stymulacjach
JestemMama!
U mnie klinika też , dopiero paśnik zalecił je po tym jak Allo wynosiło 0 mimo transferów i ciąż biochemicznych, i pustego jaja . Warto też to sprawdzić ... Proponuję Prokocim najtaniejklinika wogole mi szczepień limfocytami nie proponowała
reklama
ja też dokładnie na takich samych lekach jestemJa też jestem pod opieką Syd.ora. Przy 2 ostatnich transferach mialm accofil, intralipid i heparynę/acard.
Podziel się: