reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od punkcji jestem na l4, dwa dni po transferze trafiłam do szpitala z powikłaniami po punkcji. Punkcja w poniedziałek, transfer w czwartek, sobota szpital. Już wszystko cudownie🥰
ja też od punkcji siedzialam w domu do samego porodu . Też miałam przerwy na szpital pierwsza w 9 tygodniu ☺️a teraz ta moja przerwa zasnęła 😁❤️

Wyniki morfologia już są leukocyty są 11,32 tys więc wcale mi tak nie wzrosły mocno po tym accofilu Myślałam że będą większe. Na progesteron jeszcze czekam. Myślicie że te leukocyty nie są za niskie jak na taka dawkę accofilu
A jaką dawkę przyjmujesz?
Jak brałam 1/3 co 3 dni to leukocyty rosły wolniej. Chyba dopiero po 3 zastrzykach były na prawdę duże.

A jaką dawkę przyjmujesz?
Jak brałam 1/3 co 3 dni to leukocyty rosły wolniej. Chyba dopiero po 3 zastrzykach były na prawdę duże.
ja biorę pół ampułki co 3 dni pierwsza wzięłam cała 5 dni przed transferem później wzięłam 2 dni po transferze pół ampułki i dziś po 5 dniach od transferu kolejne pół ampułki

reklama
Do góry