Oj pomiędzy stymulacjami u mnie było prawie 5 lat przerwy nie wiem czemu czułam się gorzej bo leki były te same i komórek pobrano też podobną ilość.do każdej z nas uśmiechnie sie los ale musimy na to cierpliwie poczekać
Ja tez pierwsza stymulację przeszłam super ale druga dała mi w kość tak jak Tobie. A jak długa przerwę miałaś między nimi ? Ja 2 miesiące i wydaje mi sie ze te książkowe 3 warto odczekać.
reklama
kostka123
Fanka BB :)
Nooo i pięknieWracamy , wszystko jest dobrze młody ważył już 700 gram kamień z serca
GratulacjeWracamy , wszystko jest dobrze młody ważył już 700 gram kamień z serca
Cieszę się, że u was wszystko dobrze
lia_22
Zaangażowana w BB
ZoskaJoaska79
Aktywna w BB
Wiesz co ja dokładnie tak samo miałam,oprócz menopur,aż musiałam w papiery zerknąć no bo to dawno było u mnie podglądanie endo było wczoraj ale jeszcze musi podrosnąć mam nadzieje ze transfer jednak w tym cyklu. Wam tez powodzenia!Dziękuję za odpowiedź. A mogę wiedzieć jakie miałaś leki do stymulacji? Ja najpierw puregon i orgalutran, a teraz ovitrelle i menopur. To życzę Wam powodzenia!
Pozdrawiam
Dziewczyny jednak się nie myliłam chociaż bardzo bym chciała…
Nie udało się…
Ale byłam na to przygotowana i nie uroniłam ani jednej łzy wiec proszę tez nie rozczulajcie się nade mna bo wtedy się rozkleje. Trzymam się dzielnie
Następnym razem się uda !
Trzymam za Was kciuki za Wasze maleństwa
Kilka miesięcy przerwy i biorę sie znów za robotę !
Nie udało się…
Ale byłam na to przygotowana i nie uroniłam ani jednej łzy wiec proszę tez nie rozczulajcie się nade mna bo wtedy się rozkleje. Trzymam się dzielnie
Następnym razem się uda !
Trzymam za Was kciuki za Wasze maleństwa
Kilka miesięcy przerwy i biorę sie znów za robotę !
SzczecinWarszawa.
A Ty ? :-):-)
JestemMama!
Piękna moja w ciąży że Stasiem z 9dpt wynosiła 262 .Dziś moja beta 308 9dpt
JestemMama!
Kochammmm teraz z niecierpliwością oczekuje na wieści od Ciebie w końcu muszę.miec gdzie ciuszki wysyłać ( żeby nie było , dużo jest takich bezpłciowych )Wiedziałam że będzie wszystko dobrze !
Kochana teraz na spokojnie korzystaj z pięknej pogody , kompletuj wyprawkę , ciesz się tym stanem
Już się nie mogę doczekać aż Stasia w tym zobaczę
Załączniki
reklama
PAULANGELA
Jakaś taka byłam dziś spokojna jak szłam na betę czułam że musi być dobrze, i oby tak dalejPiękna moja w ciąży że Stasiem z 9dpt wynosiła 262 .
Podziel się: