JestemMama!
Fanka BB :)
Co lepsze , dziś zaczynam 16tc i właśnie dzień zaczęłam od słuchania maluszka uwielbiam tak zaczynać dzieńno właśnie kiedy ?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co lepsze , dziś zaczynam 16tc i właśnie dzień zaczęłam od słuchania maluszka uwielbiam tak zaczynać dzieńno właśnie kiedy ?
Dziękuję że pytasz czujemy się dobrze ja już doszłam do siebiemoja księżniczka leży już w mydelniczce tylko materacs podrzewany. Oddycha sama, waży 1320g. P. Doktor mówi że jest dobrze. Wczoraj miał ją na ręce pierwszy razy i było pierwsze przewijało@Marta3130 jak się czujecie ?
Dziękuje ze pytasz@Coffe88 jak się sprawy mają
Słodka kruszynka kurcze tak mało waży, a na zdjęciach tego nie widać zupełnieDziękuję że pytasz czujemy się dobrze ja już doszłam do siebiemoja księżniczka leży już w mydelniczce tylko materacs podrzewany. Oddycha sama, waży 1320g. P. Doktor mówi że jest dobrze. Wczoraj miał ją na ręce pierwszy razy i było pierwsze przewijałoZobacz załącznik 1483757
Moja znajoma teraz ma ten problem, ale tak normalnie, że okres się wlansie spóźnia jej, bo pęcherzyk nie pękłDziękuje ze pytasz
Ujowo jednym słowem …
Mija mi właśnie 6 tydzień po łyzeczkowaniu i dupa okresu jak nie było tak dalej nie ma . Byłam w sobotę u swojej gin i no wg niej okres na dniach a w jajniku pęcherzyk dominujący 21 mm
I teraz tak : albo mi się po zabiegu wszystko poprzestawiało i zwyczajnie potrzebuje czasu żeby wszystko się unormowalo … albo nie pękł mi pęcherzyk podczas owulacji ….
Najgorsze to wieczne czekanie …
W lutym wybieram się do kliniki , zobaczę co tam powiedzą …
Chorujesz na Hashimoto? Tak sugerująZobacz załącznik 1483768
Co myślicie o tych wynikach ?
Cudowna kobieta, jeśli któraś jest z Łodzi to polecam z całego serca!! Można naprawdę na nią liczyć, dusza nie człowiek...Fajną masz tą prowadząca