Kurde, ja tu hipoglikemii nie widzę.. No ale może jej coś nie gra...Dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie u immunologa ginekologa i jestem skonsternowana. Robiłam jakiś czas temu krzywą cukrową i insulinową i miałam takie wyniki:
glukoza na czczo 87 mg/dl, po 1 h 127, a po 2h 105
insulina na czczo: 3,81 mU/l, po 1 h 28,51, po 2 h 23,14.
Z pomocą internetu wywnioskowałam, że są ok, a lekarka mi dziś pisze w karcie, że mam hipoglikemię reaktywną.
reklama
Ice41
Fanka BB :)
No wg mnie wyniki są ok, zupełnie nic nie wyszło. Pójdę jeszcze do internisty na nfz, bo znowu płacić za takie konsultacje to podziękuję.Kurde, ja tu hipoglikemii nie widzę.. No ale może jej coś nie gra...
no właśnie kiedy ?Wydaje mi się że może włączyć Ci accofil . Ale ręki nie dam sobie uciąć . Według mnie na 99% będzie . Ale spokojnie nie jest on najgorszy dzięki niemu dziś jestem w 15tc ( bojku kiedy to zleciało )
ja to się bałam czy odróżnie czy to już wody . Ale jak rozwarcie miałam 7 cm a zero skurczy i przebili mi wody to szybko odszczekalam tą niewiedzę hahaha chyba całe miasto mnie słyszałoKsiążki mam, seriale mam, współlokatorki się zmieniają (dzisiaj już 7 Pani)
Powiedzieli ze wypuszcza mnie na tydzień
Ale dzwoniła dzisiaj do mnie lekarka prowadzaca, uspokoiła mnie ze dzisiaj mamy 33+0 więc to już dobry czas i nawet gdyby miało się niedługo rozwiązać to jesteśmy bezpieczne. Na usg okaże się czy rośnie jak rośnie i przepływy będą ok to będzie raz w tygodniu takie usg do ukończenia 37tc. A w 37tc będzie indukcja i poród
@Marta3130 jak się czujecie ?
Artemida90
przebijanie boli. Mi odeszły tak normalnie - poczułam takie pstryknięcie i poleciała woda. Byłam już wtedy w szpitalu. Dopiero po zaczęły się skurcze i zaczynało robić rozwarcie.ja to się bałam czy odróżnie czy to już wody . Ale jak rozwarcie miałam 7 cm a zero skurczy i przebili mi wody to szybko odszczekalam tą niewiedzę hahaha chyba całe miasto mnie słyszało
mnie nie tyle przebijanie bolało co jak to wszystko już zleciało to odrazu te skurcze a z rozwarciem to chyba z dwa tygodnie chodziłam i nic się nie działoprzebijanie boli. Mi odeszły tak normalnie - poczułam takie pstryknięcie i poleciała woda. Byłam już wtedy w szpitalu. Dopiero po zaczęły się skurcze i zaczynało robić rozwarcie.
reklama
eij
A dziękuję, wszystko dobrze. Na szczęście zdrowe, dzisiaj mieliśmy ostatnie usg bioderek, 25 stycznia jedziemy jeszcze na badania do okulisty. Mały ma już 6 zębów mała narazie tylko 2 powoli szykują się do siadania i raczkowania. Strasznie szybko ten czas mija. Niedługo będę ogarniała żłobek a jak tam u Was czas mija?@eij jak tam Dzieciaczki ?
Podziel się: