reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję ❤️❤️❤️

Właśnie kupiłam detektor ,... Tzn mój mąż z pracy jakiś zamówił ... Jutro ma być ... A ja już się stresuje i ryczę jak głupia ... Że strachu ... Z niepewności ... Przez hormony 🙈🤦‍♀️ z jednej strony się cieszę że jutro usłyszę serduszko a z drugiej się boje ze jednak nie bo juz go nie ma ...😔😔😔 Niby lekarz mówił że wszystko jest dobrze , niby ciąża zgadza się co do dnia ... Ale strach i niepewność. Jest wielka 😔😔😔
Nie świruj babo !!
I nie stresuj się , ja za pierwszym razem z 20 minut szukałam tętna A 3 dni wcześniej filmy oglądałam na youtube jak to się robi.
Jak to się mówi TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE !!
Zajmij czymś głowę. Tydzień szybko zleci.

reklama
A ja czekam na wizytę i się stresuję mega znowu 🤦 a dostałam relanium. Wzięłam też wczoraj już i chyba pomogło, albo jako placebo zadziałało 🤷 dzisiaj chyba średnio.
Najbardziej stresuję się reakcja szefowej na kolejne zwolnienie, jelsi doktorek mi da (chciałabym) bo miałam być na wychowawczym już... Także ona miała mieć już spokój finansowy ode mnie a o. W każdym razie rozumiem i poniekąd mi przykro z jej powodu, ale muszę myśleć o sobie. Ona mnie miała w dupie z szczególnie gdy zadzwoniłam, że mam krwotok w ciąży to śmiała mnie jeszcze opierdolić...
Jak ja bym chciała potrafić wszystko tak olewać, a nie rozkładać 💩 na atomy.
Ja zawsze też miałam dylematy z pracą.
Ale prawda jest taka ,że jak jesteś to Cię na maksa wykorzystają i nie mają litości. Ja.pracowalam do 4.miesiąca i jeszcze czasami nadgodziny robiłam. A co pracy mam ponad godzinę drogi w jedną stronę. Załapałam się na podwyżkę po 3 latach A potem kątem się dowiedziałam, że jakby wiedzieli że jestem.w ciąży to by mi nie dali. Uwaga !! Dlatego ,że rzekomo nie jest mi potrzebna🙈.
Także myślimy o sobie. Trzeba się starać i pracować ale sprawy zdrowotne na pierwszym miejscu.

Część dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze ❤️❤️
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
zdrówka dla malutkiej i dla Ciebir

Właśnie też się zastanawiałam nad detektorem ... Chciałam przed świętami ale się bałam że za wcześnie ... Teraz niby już 12+2 więc już bym mogła usłyszeć serduszko ... Ale z drugiej strony boje się jeszcze kupić ... Poczekam do środy ... Jeśli będzie wszystko dobrze to po prenatalnych od razu zamawiam ... Boże nie ma innej opcji przecież musi być dobrze ... Prawda ? 🙏🙏🙏
Ja detektorem jeździłam po brzuchu już od 11 tygodnia, na początku na luzie że jak nie znajdę to nie panikuję. Ale jak się nauczyłam znajdować serduszko to praktycznie zawsze się udawało, a nawet jak nie znalazłam serduszka to słyszałam pępowinę/łożysko i wiedziałam że z dzieckiem ok bo oddycha. Polecam 🙂

Ja detektorem jeździłam po brzuchu już od 11 tygodnia, na początku na luzie że jak nie znajdę to nie panikuję. Ale jak się nauczyłam znajdować serduszko to praktycznie zawsze się udawało, a nawet jak nie znalazłam serduszka to słyszałam pępowinę/łożysko i wiedziałam że z dzieckiem ok bo oddycha. Polecam 🙂
Już kupiłam tzn. mąż z pracy jakiś zamówił i jutro ma być u mnie 🙈 zobaczymy ... Czuję strach i takie szczęście zarazem że być może jutro moje największe szczęście usłyszę 🙏🙏🙏🙏 Boże ja dziś nie zasnę 🙈🙈🙈

Już kupiłam tzn. mąż z pracy jakiś zamówił i jutro ma być u mnie 🙈 zobaczymy ... Czuję strach i takie szczęście zarazem że być może jutro moje największe szczęście usłyszę 🙏🙏🙏🙏 Boże ja dziś nie zasnę 🙈🙈🙈
Nie stresuj się jak będziesz szukała serduszka. Ja jestem dzisiaj 31+1 aktualnie w szpitalu i ciężko znaleźć serduszko do ktg. Także nie panikuj. Ja cieszę się że się nie zdecydowałam na detektor bo skoro w szpitalu jest ciężko profesjonalistom to co dopiero ja bym musiała przeżyć...

reklama
Nie stresuj się jak będziesz szukała serduszka. Ja jestem dzisiaj 31+1 aktualnie w szpitalu i ciężko znaleźć serduszko do ktg. Także nie panikuj. Ja cieszę się że się nie zdecydowałam na detektor bo skoro w szpitalu jest ciężko profesjonalistom to co dopiero ja bym musiała przeżyć...
😱😱😱😱 Poważnie ??? Już teraz nie wiem co robić 🙈🙈🙈 jestem na lipcowkach i tam każda która ma to znalazła serduszko ..
Niektórym to trochę zajęło ale znalazły... Mam nadzieję że i ja znajdę 🙏🙏🙏🙏 żeby też rok zakończyć bez nerwów i strachu . Pełna wiary i ze spokojem w sercu że wszystko będzie dobrze 🙏🙏

Do góry