reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja sobie choinkę chyba w mikołajki ubiorę;)
Właśnie my w ostatnie lata ubieraliśmy w mikołajki ale że te wypadają w tygodniu … pracy dużo a czasu mało to ubraliśmy dzisiaj 👍
Już mi światełka napinkalają w salonie 🫶
Jakoś tak przyjemniej ♥️
U mnie granat z zielenią w różnych odcieniach 😉 a u Ciebie jak kolorystycznie ?

reklama
Właśnie my w ostatnie lata ubieraliśmy w mikołajki ale że te wypadają w tygodniu … pracy dużo a czasu mało to ubraliśmy dzisiaj 👍
Już mi światełka napinkalają w salonie 🫶
Jakoś tak przyjemniej ♥️
U mnie granat z zielenią w różnych odcieniach 😉 a u Ciebie jak kolorystycznie ?
Daj foto.
Ja mam bombki w kolorach, biel, czerwień, złoto. I jakieś ozdoby robione przez siostrzeńców

Dziewczyny 2 dni temu wróciłam do pracy… (po pustym jaju płodowym i łyzeczkowaniu ) dziś jedna ameba z pracy z tekstem do mnie ze słyszała ze byłam w ciąży i poroniłam… i oczywiście sprzedała swoje" dobre " rady o które nie prosiłam sugerując ze coś ze mną jest nie tak skoro pierwsza ciąża pozamaciczna (naturalna ). Druga (in vitro) zakończona porodem ale dzidziuś z bardzo ciężka wada serduszka a trzecia to puste jajo …
Padły teksty typu to nie jest normalne , co na to lekarze , to trzeba leczyć itd …

Mało tego to w ciągu tego miesiąca kiedy mnie nie było 2 dziewczyny poszły na l4 ciążowe …. Zaszły w zdrową ciąże ot tak od kopa…

Co ze mną jest nie tak ?
Rodzicom przyznaliśmy się ze byłam w ciąży tydzień temu … i od taty usłyszałam ze widocznie tak ma byc …

Najzwyczajniej chciałam sobie pojujdać bo dawno tego nie robiłam 😉
Straszna małpa.
Wszystko z Tobą w porządku, jak z każdą z nas :*

reklama
Dziewczyny 2 dni temu wróciłam do pracy… (po pustym jaju płodowym i łyzeczkowaniu ) dziś jedna ameba z pracy z tekstem do mnie ze słyszała ze byłam w ciąży i poroniłam… i oczywiście sprzedała swoje" dobre " rady o które nie prosiłam sugerując ze coś ze mną jest nie tak skoro pierwsza ciąża pozamaciczna (naturalna ). Druga (in vitro) zakończona porodem ale dzidziuś z bardzo ciężka wada serduszka a trzecia to puste jajo …
Padły teksty typu to nie jest normalne , co na to lekarze , to trzeba leczyć itd …

Mało tego to w ciągu tego miesiąca kiedy mnie nie było 2 dziewczyny poszły na l4 ciążowe …. Zaszły w zdrową ciąże ot tak od kopa…

Co ze mną jest nie tak ?
Rodzicom przyznaliśmy się ze byłam w ciąży tydzień temu … i od taty usłyszałam ze widocznie tak ma byc …

Najzwyczajniej chciałam sobie pojujdać bo dawno tego nie robiłam 😉

Chciałabym skomentować to w sposób kulturalny, ale naprawdę nie jest to łatwe... obgadywanie i takie wtracanie sie w nie swoje sprawy to rzeczy, które mnie wyjątkowo mierzą.
Ja również spotkałam na swojej drodze kilka paskudnych osób i usłyszałam wiele paskudnych słów. Ale, cytując znajomego - "wilk nie przejmuje się tym co mówią o nim owce". Ta ameba nie jest warta ani jednej łzy. Ba! Nawet zmarszczenia czoła. Napisze to co oczywiste - wszystko z Tobą w porządku. Jesteś wspaniała mama dla swojego aniołka i mamusia zostaniesz po raz kolejny. ❤ a tata z pewnością źle nie chciał. Po moim tacie też widziałam, że przeżywał nasza stratę inaczej. Panowie do trudnych sytuacji podchodzą często zadaniowo i stąd może taki 'zimny' komentarz.

Do góry