Mozesz isc do dr K ormana z Bociana. Bardzo fajny lekarz. Ale nie napisalas wiecej wiec ciezko podpowiedziec dokladniej…Dziewczyny...naprawdę żadna z was nie wie nic o klinikach w poznaniu? Albo jakiś dobry lekarz?
reklama
Najpiekniejszy widok!!!!!Ja tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia
9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie "
Boże jestem tak szczeliwa że mogła bym góry przenosić
Gratuluje!!!!! Wywalczylas go!!!!
Sciskam Cie!!!!
Ja tak samo… dopiero po zwatpieniu udalo sie….
Jak to jest???
NO TO JEDZIESZ MALEŃKA W SIERPNIU DO LODZIJa poszłam pierw w immunologię i mój 9'ty transfer się udał ... Właśnie natknęłam się na pewną stronę według której na najbliższej wizycie już zobaczę zarodek z pięknie bijącym serduszkiem . Czy to prawda nie mam pojęcia ... Okaże się po wizycie ...
Dwa lata temu gdy byłam w ciąży ( puste jajo ) beta na początku rosła prawidłowo ( około 123%) później już nieco gorzej ... I skończyło się jak się skończyło później dużo transferów było bez immunologi , ( trzy ostatnie już z pasnikiem ) jeden to było całkowicie nieporozumienie ( inna pani dr.) ... Później w związku ze został nam jeden zarodek paśnik mówił żeby podejść na samym accofilu ( brak kir'ow) niestety się nie udało ... ( To był marzec tego roku ) później stymulacja , szczepienia limfocytami i transfer po 1,5 miesiąca od szczepień zakończony niepowodzeniem i gdy już straciłam nadzieję to kolejny transfer z beta dodatnia i pięknym pęcherzykiem ciążowym w macicy odpowiadającym wieku ciąży ... Dodam że teraz beta rosła zupełnie inaczej... Pierw 176% później zaś 127% ... Czyli zupełnie inaczej ... Wierzę że to dzięki immunologi się udało ... I mam nadzieję że za rok w sierpniu będę mogła jechać do docenta z ogromnym bukietem kwiatów w.formie podziękowania za cud jak dzięki niemu się wydarzył ... Tylko żeby ten cud trwał
Coffe18
Fanka BB :)
Ja wiedziałam że tak będzieJa tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie "
Chyba od początku bardziej wierzyłam w sukces tego transferu niż ty sama !!!
Będziesz Gruba jestes w ciunzy
MamaAniola
Nie znam Cię, ale cieszę się tak bardzo jakbyś była mi najbliższa. Aż cieplo zrobilo mi się na sercu po przeczytaniu Twojej wiadomości. Gratuluje i wszystkiego dobrego!Ja tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
Super.Ja tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
W końcu!!!! Tyle czekałam
Gratulacje!!!
Cudowna wiadomość . Bardzo ale to bardzo się cieszę. Jesteś przykładem, że poddawać się nie wolno. Wywalczyłaś swoje marzenie i jestem z Ciebie dumna że nie odpuściłaśJa tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
eij
W klinice InviMed w Poznaniu rozpoczęły się zapisy do programu dofinansowania do in vitro dla par z całego woj. wielkopolskiego na 2023 r.
Trwają zapisy do"Programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego dla mieszkańców województwa wielkopolskiego" na rok 2023.
epoznan.pl
eij
Dla par z województwa wielkopolskiegoW klinice InviMed w Poznaniu rozpoczęły się zapisy do programu dofinansowania do in vitro dla par z całego woj. wielkopolskiego na 2023 r.
Trwają zapisy do"Programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego dla mieszkańców województwa wielkopolskiego" na rok 2023.epoznan.pl
reklama
JestemMama!
Już się doczekać nie mogę tej podróżyNO TO JEDZIESZ MALEŃKA W SIERPNIU DO LODZI
Aaaaa
Nie dochodzi to do mnie
Podziel się: