katharina203
Fanka BB :)
10.11 mam transfer bardzo słabego zarodka...no ale cóż...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w Poznaniu i mi mój Profesor proponował, że może mi na Polnej zrobić ale ja wtedy nie chciałam. Teraz żałuję bo na Polnej zamknęli oddział niepłodności.A jest na nfz czy tylko prywatnie.Bo u mnie ewidentnie jest problem z zagnieżdżeniem, 3 x transfer I beta ani drgnęła. Szczerze już nie chce mi się bawić w testowanie i betowanie ,czuje, że się nie udało. Wolę odstawić leki i zatopić smutki w kieliszku ,ale nie wódki
Zrobilam rano test bo nie wytrzymałam i biel. Jakąś godzinę temu wyszła mi opryszczka na ustach więc raczej złudzeń nie mam. Brzuch też jakby się uspokoił. A u Ciebie?@*Lena2013* co tam u Ciebie ? Jak się czujesz?
Już nie raz czytałam, że tym słabszym się udaje kiedy lepsze odpadly10.11 mam transfer bardzo słabego zarodka...no ale cóż...
Ja dzisiaj byłam na krwi w piątek lekarz kazał zrobić mi progesteron więc zrobiłam też betę czekam na wyniki.Zrobilam rano test bo nie wytrzymałam i biel. Jakąś godzinę temu wyszła mi opryszczka na ustach więc raczej złudzeń nie mam. Brzuch też jakby się uspokoił. A u Ciebie?
Bol pleców to dziewczyny, które miały im się udawało. Ja nigdy nie miałam. Nawet z córką O której będziesz miała wyniki? daj znac trzymam kciukiJa dzisiaj byłam na krwi w piątek lekarz kazał zrobić mi progesteron więc zrobiłam też betę czekam na wyniki.
Ciągnie mnie w dole brzucha od 2dpt, dzisiaj doszedł ból pleców na dole. Wydaje mi się że będzie dupa ... no ale okaże się może za tydzień
Ja mam dopochwowe tylko na noc więc nie pomogę. Wiadomo, że w pracy się nie położysz. Więc zaaplikować i na pewno coś z niej się wchłania. Lepiej mieć jak nie miecDziewczyny jak sobie dajecie radę z tab dopochwowymi w pracy. Ja jak włożę w łazience to mam myśli że zanim dojdę do biurka to one juz są przy wylocie...