reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli jeżeli minęło to mąż też będzie musiał robić np.nasienie? Mimo że mamy zarodek i jego badania na ten moment nic nie wnoszą?
Nasienia nie potrzeba do in vitro;) My nie musieliśmy tzn mieliśmy wcześniej badania męża ale do procedury in vitro nie trzeba;) miałam na myśli ten pakiet HIV, chlamydia, WZW...;)

Jutro jedziemy i dam Ci znać, chociaż wierzę w to, że nie będziesz potrzebowała ♡♡ mi invicta zaszła za skórę mocno jeszcze po tym jak odebrałam historie choroby i są tam bardzo różne rzeczy napisane , których nie było... bocian będzie albo już jest w Gdansku I tam przeniesiemy nasz zostatni zarodek , ale narazie musimy do Bydgoszczy z Gdańska jechać, zobaczymy jak potem, wypoczywaj i trzymam kciuki ♡
Ok daj znać. Bez problemu oddali Ci papiery z kliniki ?

reklama
hej dziewczyny miałam mieć transfer w tym miesiącu ale lekarz odwołał
powód zbyt mała reakcja na stymulacje kiepsko rosnie estradiol i wynik didimerów
miałyście może któraś tak kiedyś czy da sie cos na to poradzić

Do góry