reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fajnie poznać kogoś kto jedzie na tym samym wózku, trzymam kciuki za Ciebie✊✊❤️
Mnie od wczoraj wieczora trochę boli w dole brzucha, rano było dobrze ale jak pochodziłam to znowu go czuje, albo mam już jakaś shize i się za bardzo doszukuje 😅
Ja też nie wytrzymam, pewnie z progesteronem w piątek zrobię betę 😅🙈
No to ja mam dokładnie to samo;) Ja jestem pewna, że od piątku będę sika na testy🤣🤣 Dzisiaj jeszcze nie musialamm brać nospy więc na pewno mniej boli jak wczoraj;) Ja na razie nie ide na krew bo Pani pomysli, ze powinnam na glowe się leczyć 🤣Trzymam✊✊✊️❤

reklama
Może, któraś podpowie lub coś takiego miała. Bo jestem przerażona. Jestem po 3 betach. W tamtym tygodniu. Przyrost ok. Biorę luteine. A w sobote i niedzielę. Tabletka wypada rozpuszzona. Jest koloru beżowego o takie nitki drobne czarne. Bol jak na lekki okres. W poniedziałek wszystko ustało.

reklama
Do góry