No właśnie a immunologia ??1cb, 2- poronienie 10tc, teraz 3 -poronienie 9tc…
Mimo heparyny, acardu i luteiny..
reklama
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
1 -4ba, 2- 3bc - chyba juz nie pamietam dokladnie@CzekajacNaCud mam jeszcze pytanie, pamiętasz może jaka klasę zarodka miałaś i w którym dniu transfer?
Czy to raczej nie ma wpływu na powodzenie procedury?
Badalas immunologie? Może warto się jej przyjrzeć.
3 teraz - z zaskoczenia naturalna ciaza
CzekajacNaCud
Nie badalam.. nie wiem czy w ogole mam na to sily jeszcze tak szczerze mowiac… srednio w to wierze…No właśnie a immunologia ??
Mialam nadzieje ze jak udalo sie naturalnie teraz to juz bedzie dobrze…
Zregzgnowalam juz z ivf.. wiec kolejne wyjazdy i badania juz mnie doluja na sama mysl…
Oj mam chyba wszystko mi już dolega poza wymiotami ale mdłości męczą cały dzień czuje się kiepsko ale dam radę dla mojego maleństwa@Emmka87 jak tam u ciebie objawy? Nadal je masz?
Dzisiaj wizyta i stres ogromny czy nadal wszystko jest ok
A ty jak się czujesz?
Mam dwie koleżanki które zachodzą w ciąże ale maja problem z jej donoszeniem. Zrobiły wyniki badań i wyszło ze coś nie gra w immunologii.Nie badalam.. nie wiem czy w ogole mam na to sily jeszcze tak szczerze mowiac… srednio w to wierze…
Są na początkowym etapie leczenia wiec nie wiem jak to się zakończy. Ale trzeba próbować
udalo się naturalnie zajść , to tez duży sukces , proszę nie poddawaj się znamy przecież wiele przypadków gdzie po poronieniach udawało się jednak utrzymać ciąże1 -4ba, 2- 3bc - chyba juz nie pamietam dokladnie
3 teraz - z zaskoczenia naturalna ciaza
No właśnie od początku czuje się jakbym w ogóle w ciąży nie była…Oj mam chyba wszystko mi już dolega poza wymiotami ale mdłości męczą cały dzień czuje się kiepsko ale dam radę dla mojego maleństwa
Dzisiaj wizyta i stres ogromny czy nadal wszystko jest ok
A ty jak się czujesz?
Chwile męczył mnie ból piersi, który od kilku dni minął. Dlatego jestem taka przerażona
Zazdroszczę Ci ze masz dzisiaj wizytę… ja muszę czekać do poniedziałku.
Dobrze ze Mam prace bo inaczej bym dostała na głowę.
Daj znać po lekarzu!
Na pewno wszystko super
Coffe18
Nie świruj …Tak to prawda , wykazałam się kompletnym brakiem taktu , aż samej wstyd mi to czytać . Macie racje , nie potrafię tego wytłumaczyć . Sama napewno bym nie chciała tego czytać . Bardzo jej współczuje i kibicuje na przyszłość .
Nie ma wytłumaczenia na moje zachowanie , poprostu przeczytałam te wiadomości i odrazu takie ukłucie w sercu , ze macie racje .
Przepraszam , ale pewnie w zaistniałej sytuacji nie będziecie mnie akceptować w tej grupie Dziekuje za wszystkie porady , wszystkim naprawdę szczerze życzę powodzenia . Przepraszam
Czasem jednak warto postawić się tylko na czyimś miejscu i wyobrazić sobie jak i co wtedy się czuje …
Od kilku dni każda z dziewczyn pisała żeby się nie porównywała i nie doszukiwała
Wiem ze strach i lęk swoje robi ale na niektóre rzeczy nie mamy kompletnie wpływu . Nie czytaj juz internetow - chcesz przywitać dziecko na świecie z siwymi włosami ?
Poniedziałek już niedługo będzie dobrze zobaczyszNo właśnie od początku czuje się jakbym w ogóle w ciąży nie była…
Chwile męczył mnie ból piersi, który od kilku dni minął. Dlatego jestem taka przerażona
Zazdroszczę Ci ze masz dzisiaj wizytę… ja muszę czekać do poniedziałku.
Dobrze ze Mam prace bo inaczej bym dostała na głowę.
Daj znać po lekarzu!
Na pewno wszystko super
A objawy czy ich brak o niczym nie świadczą każda inaczej przechodzi ciążę. Jedna będzie się męczyć a druga będzie czuła się świetnie. Myśl pozytywnie i staraj się nie stresować
Dam znać po wizycie
reklama
Tak ale my ciagle się porównujemy i doszukujemy co która ma … tak juz pewnie jest , chociaż tez pewnie kwestia charakteru . Ja jestem z charakteru panikara , wiec pewnie tak zareagowałam i pewnie nie raz jeszcze . To prawda czasami lepiej nie czytać , a co ma być to i tak będzieNie świruj …
Czasem jednak warto postawić się tylko na czyimś miejscu i wyobrazić sobie jak i co wtedy się czuje …
Od kilku dni każda z dziewczyn pisała żeby się nie porównywała i nie doszukiwała
Wiem ze strach i lęk swoje robi ale na niektóre rzeczy nie mamy kompletnie wpływu . Nie czytaj juz internetow - chcesz przywitać dziecko na świecie z siwymi włosami ?
Podziel się: