reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak oceniasz pobyt w Matce Polce? Ja zamierzam tam rodzic...
Słabo , okropne jedzenie , brudne naczynia …średnie zainteresowanie lekarzy . Nie chciałabym tam rodzic .
Przyszłam z krwawieniem a oni nawet mi progesteronu nie oznaczyli … jełopy .
Chciałam jak najszybciej wyjsc , ważne ze na usg wszystko dobrze 🙏🙏

Słabo , okropne jedzenie , brudne naczynia …średnie zainteresowanie lekarzy . Nie chciałabym tam rodzic .
Przyszłam z krwawieniem a oni nawet mi progesteronu nie oznaczyli … jełopy .
Chciałam jak najszybciej wyjsc , ważne ze na usg wszystko dobrze 🙏🙏
Chyba nie ma konieczności oznaczenia progesteronu, nie wnosi to nic do problemu krwawienia. Najważniejsze to usg i badanie ginekologiczne żeby w 1 wypadku wykluczyć ciążę pozamaciczna i najpewniej obejrzeć kosmówke pod katem obecności ewentualnego krwiaka, tak najczęściej bywa w I trymestrze..Każda z nas drży na sama myśl, ze coś się dzieje z dzidzią, lekarze nie odczuwają niestety tego co my.. najważniejsze ze wszystko minęło ! 🤗😇
Dobra opieka w szpitalu porodowym, to chyba tylko prywata w dzisiejszych czasach.. 😡

Ogólnie dobrze dziękuję że pytasz 🙂 brzuch raz boli raz nie tak samo mdłości czasem się pojawiają ale tragedii nie ma 😁 jestem zmęczona i czasem mi słabo ale i tak jedyne na co teraz narzekam to zaparcia i nocne wstawanie na siku dzisiaj pobiłam swój rekord 6 pobudek 🙈
Kolejne usg 20.10 a 16.11 mam prenatalne 🙂
Ogólnie dobrze dziękuję że pytasz 🙂 brzuch raz boli raz nie tak samo mdłości czasem się pojawiają ale tragedii nie ma 😁 jestem zmęczona i czasem mi słabo ale i tak jedyne na co teraz narzekam to zaparcia i nocne wstawanie na siku dzisiaj pobiłam swój rekord 6 pobudek 🙈
Kolejne usg 20.10 a 16.11 mam prenatalne 🙂
No to super 😀
Ja mdłości nie mam, ale napady głodu owszem 🫣

Staram się dużo pic, ale max 1-2 razy wstaje w nocy na siusiu 🫢
Ja nie mam wyznaczonych jeszcze prenatralnych. Tobie przypadają na który tydzień?

Mój lekarz mi na ostatniej wizycie tylko zmniejszył dawkę progesteronu z 2x dziennie na 1x dziennie wieczorem.
Powiedział ze najprawdopodobniej od kolejnej wizyty całkowicie mi go odstawi 🤔

Chyba nie ma konieczności oznaczenia progesteronu, nie wnosi to nic do problemu krwawienia. Najważniejsze to usg i badanie ginekologiczne żeby w 1 wypadku wykluczyć ciążę pozamaciczna i najpewniej obejrzeć kosmówke pod katem obecności ewentualnego krwiaka, tak najczęściej bywa w I trymestrze..Każda z nas drży na sama myśl, ze coś się dzieje z dzidzią, lekarze nie odczuwają niestety tego co my.. najważniejsze ze wszystko minęło ! 🤗😇
Dobra opieka w szpitalu porodowym, to chyba tylko prywata w dzisiejszych czasach.. 😡
a mi się wydawało ze przy krwawieniu progesteron to podstawa . Często przy spadku są krwawienia , i po oznaczeniu się wie czy należy dołożyć może progesteronu 🤷‍♀️🤷‍♀️
Nie wiem Matka Polka słabe wrażenie na mnie zrobiła niestety ..

reklama
Do góry