reklama
Nie, to badanie genetyczne. Natomiast są kobiety, które nie mają kirow, a mają dzieci z ciąż spontanicznych. I bądź mądryDziewczyny, a te kiry co odpowiadają za implantacje zarodka mogą się zmieniać? Pytam ,bo mam dziecko z naturalnej ciąży.
Wszystko jakieś to skomplikowane. Jednak zacznę od tego zapalenia macicy . Za dużo tych badań nie ogarniam wszystkiego. Jak się wczytałam w to wszystko to zglupialamNie, to badanie genetyczne. Natomiast są kobiety, które nie mają kirow, a mają dzieci z ciąż spontanicznych. I bądź mądry
Hej zrobili USG ale po 3 h dopiero jest ok , serduszko bije …Ale nawet USG nie zrobili?
Znów w szpitalu krwawiłam , pobrali badania nic więcej nie wiem
Trzymam kciuki, najważniejsze że serduszko bije.Hej zrobili USG ale po 3 h dopiero jest ok , serduszko bije …
Klaudusia92
Zaciekawiona BB
Najważniejsze ze serduszko bije, to znaczy ze z dzidzią dobrze !! Bądź dobrej myśli !! Trzymam kciuki, mocno!Hej zrobili USG ale po 3 h dopiero jest ok , serduszko bije …
Też to przechodziłam i jest wszystko okHej zrobili USG ale po 3 h dopiero jest ok , serduszko bije …
Ice41
Fanka BB :)
Mam ten sam problem - dziecko z ciąży naturalnej i nieudane in vitro przebadanego zarodka. Mój nowy lekarz od razu powiedział, że nie będzie robił mi transferu jak nie zdiagnozujemy dlaczego się nie udało i pierwsze co to zaczął właśnie od badania endometrium. Miałam poronienia i wg niego one mogły wywołać stan zapalny. Więc na swoim przykładzie (choć nie mam jeszcze wyników), to polecam zbadać endometrium. Jak nic nie znajdzie, to chce zająć się immunologią, ale wg mnie to strata kasy i czasu własnie przez moje ciąże naturalne (zakończone powodzeniem i poronione), bo uważam że nie mam problemu z zajściem.Wszystko jakieś to skomplikowane. Jednak zacznę od tego zapalenia macicy . Za dużo tych badań nie ogarniam wszystkiego. Jak się wczytałam w to wszystko to zglupialam
Ostatnia edycja:
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Trzymam za Was kciuki. A pewno będzie dobrze! Serduszko biję to najważniejszeTrzymaj sięHej zrobili USG ale po 3 h dopiero jest ok , serduszko bije …
reklama
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Dżizas dlaczego to wszystko takie skomplikowane? Czemu to my musimy po forach szukać takich rzeczy? Dla lekarzy mam wrażenie to wszystko takie łatwe, kolejny numerek, byle kasa się zgadzałaMam ten sam problem - dziecko z ciąży naturalnej i nieudane in vitro przebadanego zarodka. Mój nowy lekarz od razu powiedział, że nie będzie robił mi transferu jak nie zdiagnozujemy dlaczego się nie udało i pierwsze co to zaczął właśnie od badania endometrium. Miałam poronienia i wg niego one mogły wywołać stan zapalny. Więc na swoim przykładzie (choć nie mam jeszcze wyników), to polecam zbadać endometrium. Jak nic nie znajdzie, to chce zająć się immunologią, ale wg mnie to strata kasy i czasu własnie przez moje ciąże naturalne (zakończone powodzeniem i poronione), bo uważam że nie mam problemu z zajściem.
Podziel się: