reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam wyniki ANA3 ale nic z nich nierozumiem ;P
Nie wiem jak ja wytrzymam do 25 października z konsultacją wszystkich badań. Dostałam dopiero drugi wynik a już panika 🤣😅

@Emmka87 a Ty jak po wizycie? 🤍
Chyba dobrze 🙂 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy za tydzień mam umówić się do swojego ginekologa który będzie prowadzić ciążę powinno być już serduszko martwi mnie tylko beta 2552 niby w normie ale szału nie robi. Mam teraz takie mieszane uczucia nie wiem czy się cieszyć. Ponoć wszystko ma odpowiednie wymiary i doktor powiedziała że zaprasza jak będziemy chcieli drugie ale czuję się niepewnie..

Chyba dobrze 🙂 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy za tydzień mam umówić się do swojego ginekologa który będzie prowadzić ciążę powinno być już serduszko martwi mnie tylko beta 2552 niby w normie ale szału nie robi. Mam teraz takie mieszane uczucia nie wiem czy się cieszyć. Ponoć wszystko ma odpowiednie wymiary i doktor powiedziała że zaprasza jak będziemy chcieli drugie ale czuję się niepewnie..
A to on nie będzie prowadzić ciąży? 🤔🤔

A w którym jesteś dniu po transferze?

W klinice nie prowadzą ciąży. Dzisiaj 20dpt
Zobaczymy jaka ja jutro będę mieć betę. Będzie 19dpt. A czemu myślisz ze jest mała beta? Mnie się wydaje ze wysoka 🫢

Może i lepiej ze idę do lekarza za tydzień… ty teraz musisz znowu siedzieć i czekać, a ja wciąż żyje w błogiej nieświadomości 😂🤪
Chociaż chciałabym usłyszeć od lekarza „jest dobrze”

Mam to samo, na ostatniej wizycie był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy a w czwartek idę zobaczyć serduszko. Boję się 🙈😱
A jakie miałaś wymiary pęcherzyków?

Zobaczymy jaka ja jutro będę mieć betę. Będzie 19dpt. A czemu myślisz ze jest mała beta? Mnie się wydaje ze wysoka 🫢

Może i lepiej ze idę do lekarza za tydzień… ty teraz musisz znowu siedzieć i czekać, a ja wciąż żyje w błogiej nieświadomości 😂🤪
Chociaż chciałabym usłyszeć od lekarza „jest dobrze”
Doktor powiedziała że trochę mała ta beta ale ponoć wszystko ok tragedii nie ma a pęcherzyk ma odpowiednie wymiary. Podała mi nawet termin porodu 🙂
Chyba wolałabym żyć w tej nieświadomości jak ty i pójść na pierwsza wizytę trochę później 😅

reklama
Mam to samo, na ostatniej wizycie był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy a w czwartek idę zobaczyć serduszko. Boję się 🙈😱
A jakie miałaś wymiary pęcherzyków?
A ile jesteś po transferze?
Ys 0,4cm i GS 0,96cm a u ciebie ile było?
Też się boję ale trzeba wierzyć że będzie dobrze ❤️ nigdy nie doszłam nawet do tego etapu więc to i tak wielki sukces 🥰❤️

Do góry