Trzymam kciukiA badałas betę jaka miałaś przed wizyta?
Ja idę dzisiaj
reklama
Nie robiłam i raczej już nie mam zamiaru robićA badałas betę jaka miałaś przed wizyta?
Ja idę dzisiaj
Pokaż może będziemy umiały to rozszyfrować
Ale nie mam jeszcze wynikj ANA 2
Załączniki
hej dziewczyny co sądzicie o stosowaniu lametty w poprzednim cyklu lekarz zaproponowal na naturalnym niestety nie bylo owulacji cykl przepadl dzisiaj 3dc z powodu nieobecnosci mojego lekarza bylam u innego
ten tez zaproponowal podejscie na naturalnym cyklu z wywolaniem owulacji wlasnie lametta
a jak sie nie uda to kolejny cykl mi przepada pomimio wieku (magiczna 40) mam wysokiem AMH
cykle jednak obawiam sie bezowulacyjne na stymulacje do punkcji tez poszlo mi calkiem niezle finalnie z 20 pobranych jajeczek do konca dotrwało 5 ładnych zarodeczków drugi transfer zakonczyl sie ciąża jednak utrzymana tylko do 6 tc wiec sie zastanawiam czy lametta zadziala jak powinna
ten tez zaproponowal podejscie na naturalnym cyklu z wywolaniem owulacji wlasnie lametta
a jak sie nie uda to kolejny cykl mi przepada pomimio wieku (magiczna 40) mam wysokiem AMH
cykle jednak obawiam sie bezowulacyjne na stymulacje do punkcji tez poszlo mi calkiem niezle finalnie z 20 pobranych jajeczek do konca dotrwało 5 ładnych zarodeczków drugi transfer zakonczyl sie ciąża jednak utrzymana tylko do 6 tc wiec sie zastanawiam czy lametta zadziala jak powinna
Artemida90
Fanka BB :)
ja byłam w 26dpt i tez nie było serduszka a zarodek dopiero się pojawił, serce widziałam w 33dpt ale być może pojawił się ok 28dptI jeszcze nie ma serduszka?
Ja idę na wizytę 28 dpt liczę ze już coś zobaczę
… strasznie długi to wszystko trwa
mala_Mi 80
Jeżeli nie masz problemu z endometrium to lametta jest dobrym pomysłem. Jeśli jednak endometrium nie rośnie zbyt grube to lametta może je jeszcze bardziej osłabić. Wtedy lepszym rozwiązaniem jest cykl naturalny stymulowany niewielkimi ilościami gonadotropin, które bardzo dobrze wpływają na endometrium. Taki cykl stymulowany wspomaga wzrost pęcherzyka, dobrze robi na endo i jest zazwyczaj zakończony ovitrelle, żeby była pewność, że pęcherzyk pękł.hej dziewczyny co sądzicie o stosowaniu lametty w poprzednim cyklu lekarz zaproponowal na naturalnym niestety nie bylo owulacji cykl przepadl dzisiaj 3dc z powodu nieobecnosci mojego lekarza bylam u innego
kostka123
GratulacjeCześć Dziewczyny. Jest serduszko❤! Szystko wygląda dobrze. Termin na 19.05. Trzymam za wszystkie Was mocno kciuki.
reklama
kostka123
GratulacjeDziewczyny odebrałam wyniki bety
8497,0 mIU/ml
Podziel się: