Oby tak dalej@Serduszkowelove @netka_lp @Anittka Dziękuje za słowa uspokajające
Cieszę się, że niski wynik to dobry wynik
reklama
eij
Fanka BB :)
Ja pracowałam do 30 tcJa też wolę pracować, bez tego chyba bym zwariowała na L4 pewnie pójdę na ok 3 ostatnie miesiące
Nie ma czegoś takiego jak za niski. Nie ma stanu zapalnego i jest super z ciekawostek dodam, że moj wynik to >4000.Dziewczyny mam pierwszy wynik czyli Anty TPO i chyba jest stanowczo za niski.
Wynik 0,52 IU/ml
Zakres podany to 0,00-5,61
Czekam na resztę wyników do 3 tyg powinna mieć wszystkie.
Pocieszacie mnie a to dopierwszo pierwszy wynik a taki stres ;P Czekam na kolejneNie ma czegoś takiego jak za niski. Nie ma stanu zapalnego i jest super z ciekawostek dodam, że moj wynik to >4000.
Mnie podbrzusze lekko. Nie mam żadnych innych objawów tylko delikatnie podbrzusze czasem.dziewczyny bolał was brzuch przy estrofemie ?
Agnieszka322
Zaciekawiona BB
Dzięki za pomoc
Laski przemyślenie na dziś - w życiu się na nic tak nie naczekałam jak teraz na bobasa czekam...bo ja czuję że w ogóle "czekająca" to moje drugie imię chyba. Ciągle na coś czekam a to na cykl a to na badanie a to na wyniki badań a to na wizytę u lekarza a to na jakiś termin.
sarenkamala
A ty Anittka kiedy transfer?Laski przemyślenie na dziś - w życiu się na nic tak nie naczekałam jak teraz na bobasa czekam...bo ja czuję że w ogóle "czekająca" to moje drugie imię chyba. Ciągle na coś czekam a to na cykl a to na badanie a to na wyniki badań a to na wizytę u lekarza a to na jakiś termin.
reklama
miętowa25
całe ivf to czekanie.... I nauka cierpliwościLaski przemyślenie na dziś - w życiu się na nic tak nie naczekałam jak teraz na bobasa czekam...bo ja czuję że w ogóle "czekająca" to moje drugie imię chyba. Ciągle na coś czekam a to na cykl a to na badanie a to na wyniki badań a to na wizytę u lekarza a to na jakiś termin.
Podziel się: