A pierwszy udany , czy biochemiczna ?Ból gardła, ból głowy i obniżona temperatura. Przy pierwszym transferze pamiętam wyskoczyło mi ogromne zimno na ustach.
reklama
Pierwszy udany. Synuś ma 3 latka. Naturalną ciążę poroniłam w 6tc, a po 3 miesiącach naturalny cud który ma już 15 miesięcy. Teraz wróciliśmy po śnieżynki. Wszystko wygląda dobrze ale stres jestA pierwszy udany , czy biochemiczna ?
Ooo to już brygadę masz w domu Ja chociaż jedno bym chciałaPierwszy udany. Synuś ma 3 latka. Naturalną ciążę poroniłam w 6tc, a po 3 miesiącach naturalny cud który ma już 15 miesięcy. Teraz wróciliśmy po śnieżynki. Wszystko wygląda dobrze ale stres jest
Piękna beta , napewno wszystko będzie dobrze !
Powodzenia
Trzymam kciuki. Ja 15 lat czekałam na dziecko. I się doczekałam Tobie też tego życzęOoo to już brygadę masz w domu Ja chociaż jedno bym chciała
Piękna beta , napewno wszystko będzie dobrze !
Powodzenia
Ja na Twoim miejscu bym pojechała. Tym bardziej, że jest weekend i nie pójdziesz do swojego lekarza.Mój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/
Twój wybór. Musisz myśleć o dziecku. Skoro jest krwawienie to coś się dzieje a opieka medyczna to jednak opieka.
Ja jestem po 3 nieudanych transferach , mam 31 lat . Staramy się 2 lata z mężem , mam niedrożne jajowody .Trzymam kciuki. Ja 15 lat czekałam na dziecko. I się doczekałam Tobie też tego życzę
Bardzo liczę ze kolejny transfer z dwoma sie uda
A który dzień/ tydzien?U mnie do tej pory wszystko ok a dziś znowu krwawienie że skrzepami;(
Coffe18
Fanka BB :)
Rozumiem … twoja decyzjaMój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/
Ja akurat z tych które wolą jechać o raz za dużo niż raz za późno . W 1 trymestrze byłam 2 razy w szpitalu właśnie z powodu plamień w odstępie kilkunastu dni .
Nic nadzwyczajnego niby nie robili ale sam fakt ze byłam z dzidziem pod stałą opieką wyciszał nerwy i uspokajał…
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Mag91 jak sytuacja...
Podziel się: