reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/

Pierwszy udany. Synuś ma 3 latka. Naturalną ciążę poroniłam w 6tc, a po 3 miesiącach naturalny cud który ma już 15 miesięcy. Teraz wróciliśmy po śnieżynki. Wszystko wygląda dobrze ale stres jest
Ooo to już brygadę masz w domu ☺️Ja chociaż jedno bym chciała 🙏
Piękna beta , napewno wszystko będzie dobrze !
Powodzenia ☺️

Mój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/
Ja na Twoim miejscu bym pojechała. Tym bardziej, że jest weekend i nie pójdziesz do swojego lekarza.
Twój wybór. Musisz myśleć o dziecku. Skoro jest krwawienie to coś się dzieje a opieka medyczna to jednak opieka.

Rozumiem … twoja decyzja 👌🏼

Ja akurat z tych które wolą jechać o raz za dużo niż raz za późno . W 1 trymestrze byłam 2 razy w szpitalu właśnie z powodu plamień w odstępie kilkunastu dni .
Nic nadzwyczajnego niby nie robili ale sam fakt ze byłam z dzidziem pod stałą opieką wyciszał nerwy i uspokajał…

reklama
Do góry