reklama
A dobre badanie zrobiłaś chyba powinno być beta hcg a nie hcg Total? Ale niech reszta się wypowie bo może się myleDziewczyny właśnie odebrałam wyniki ,czy jest jakaś szansa czy nie ? Bo chyba lipa Zobacz załącznik 1440570
Coffe18
Fanka BB :)
Ja tez korzystałam z tej kliniki i potem cala ciaze tam prowadziłam, tylko ze u T Bazanskiego. Ale jeśli chodzi o klinike to bardzo lubiłam tam jeździć, nawet dosyć niedawno bylam na ostatniej wizycie to tak trochę dziwnie mi było ze juz koniec a u p. Rajstopy tez bylam raz na jakimś monitoringu przez inseminacja dawno temu
Ahahaha rajstopa Uwielbiam ahahah
Tak tak kojarzę doktora o którym mówisz Wogole większość lekarzy ma tam bardzo bardzo dobre opinie . Na znanym lekarzu wszyscy po 5.0
Sama klinika tez stwarza taka przyjazna atmosferę
No chyba tak ,ja się nie znam.A dobre badanie zrobiłaś chyba powinno być beta hcg a nie hcg Total? Ale niech reszta się wypowie bo może się myle
Pola87
U nas też dwa lata temu we wrześniu 2 kreski byłyBojku co tu się wyprawia ile ciąż na pokładzie dziewczyny z całego serca wam gratuluje i trzymam kciuki wrzesień jest cudownym miesiącem ja swoje dwie kreski też zobaczyłam we wrześniu dwa lata temu ...
Wrzesień rządzi !!
@CzekajacNaCud powtarzałaś betę?
Pola87
Od jutra startuje z zastrzykami Decapeptyl, kurczę przez prawie rok przerwy w ostrzykiwaniu się znowu mam małego pietra ale bardzo się również cieszę bo zaczynamy przygotowania to jest nasz ostatni zarodek wiec córa będzie miała siostrę/brata lub będzie jedynaczka.
mala_Mi 80
Mój transfer w tym tygodniu i też liczę na to, że się załapię na szczęśliwą falęBoże teraz dzieją się takie cuda, że jeszcze bardziej pozytywnie się nakręciłam, mój transfer w następnym tygodniu i już się nie mogę doczekać zabrać mojego kropeczka , dziewczyny coś pięknego, wszystkim Wam gratuluję i bardzo pozytywnie zazdroszczę ♡♡♡
Niech moc będzie z nami
CzekajacNaCud
Niee - mam złe doswiadczenia po cb, kiedy bylam pewna ze bedzie roslo i poszlam na dodatkowe oznaczenie, a jak dostalam wynik to az mnie zatkalo@CzekajacNaCud powtarzałaś betę?
wole sie cieszyc do wizyty, ktora mam w srode za tydzien
reklama
JestemMama!
Chyba 6 tygodni. Nawet chodziłam i zgłaszałam że jak by były to proszę o telefon... Dosłownie w dzień wizyty dostałam telefon że już są ... Jak byłam w drodze do lekarza , więc wyniki przesłałam wtedy poczta.Ale miesiąc czy więcej?
Ja w przyszłym tygodniu wizyta i myslalam, ze może się uda z wynikiem, ale widzę ze chyba raczej nie
Podziel się: