reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez korzystałam z tej kliniki i potem cala ciaze tam prowadziłam, tylko ze u T Bazanskiego. Ale jeśli chodzi o klinike to bardzo lubiłam tam jeździć, nawet dosyć niedawno bylam na ostatniej wizycie to tak trochę dziwnie mi było ze juz koniec:p a u p. Rajstopy tez bylam raz na jakimś monitoringu przez inseminacja dawno temu:)

Ahahaha rajstopa😂😂😂♥️ Uwielbiam ahahah ♥️😂😂😂

Tak tak kojarzę doktora o którym mówisz ♥️ Wogole większość lekarzy ma tam bardzo bardzo dobre opinie . Na znanym lekarzu wszyscy po 5.0 🙆‍♀️🙆‍♀️
Sama klinika tez stwarza taka przyjazna atmosferę ♥️

Od jutra startuje z zastrzykami Decapeptyl, kurczę przez prawie rok przerwy w ostrzykiwaniu się znowu mam małego pietra ale bardzo się również cieszę bo zaczynamy przygotowania🙂 to jest nasz ostatni zarodek wiec córa będzie miała siostrę/brata lub będzie jedynaczka.

Boże teraz dzieją się takie cuda, że jeszcze bardziej pozytywnie się nakręciłam, mój transfer w następnym tygodniu i już się nie mogę doczekać zabrać mojego kropeczka , dziewczyny coś pięknego, wszystkim Wam gratuluję i bardzo pozytywnie zazdroszczę ♡♡♡
Mój transfer w tym tygodniu i też liczę na to, że się załapię na szczęśliwą falę ☺️
Niech moc będzie z nami 💪💪💪

reklama
Ale miesiąc czy więcej?
Ja w przyszłym tygodniu wizyta i myslalam, ze może się uda z wynikiem, ale widzę ze chyba raczej nie😞
Chyba 6 tygodni. Nawet chodziłam i zgłaszałam że jak by były to proszę o telefon... Dosłownie w dzień wizyty dostałam telefon że już są ... Jak byłam w drodze do lekarza , więc wyniki przesłałam wtedy poczta.

Do góry