reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jednak jutro idę na betę 😭😭😭😭

Załączniki

• IMG_20220906_181647971.jpg
    IMG_20220906_181647971.jpg
    157,6 KB · Wyświetleń: 115
Nie chciałabym ci odbierać nadzieji ale szanse maleją. Mimo wszystko trzymam ogromne kciuki za późną implantację ✊✊✊
Spoko ,właśnie przeczytałam, że luxmed jak jest poniżej 2,30 to dokładnie nie wpisują ile jest tylko wpisują 2,30. Także szans już niema. Od jutra się nawet nie zamierzam faszerowac ,tylko w sobotę jeszcze zrobię, bo i tak muszę wysłać wynik lekarzowi.

Dr . Rajs ♥️
Kontretny , nie owija w bawełnę , rzeczowy , wszystko ładnie omawia i analizuje z Tobą tym swoim radiowym głosem 🥰
Brzydki nie jest 😉 co ułatwia rozkładanie nóg podczas badania😂
Co dla mnie tez jest istotne jest 4 dni w tygodniu w klinice , w soboty tez jak trzeba . Mam ten komfort ze cała procedurę , monitoringi transfery robie u jednego lekarza a nie za każdym razem u kogoś innego . Jak się zapisywalam do kliniki to do innej P. Doktor która wypisała mi tylko lekarstwa do stymulacji . Cała resztą zajmował się właśnie dr Bartek . Teraz jak wróciliśmy po swoją ekipę to odrazu do niego ♥️
Robił mi histeroskopie 😀
Moj maz jak go zobaczył pierwszy raz zapytał mnie czy ten „chłopiec” jeat pielęgniarzem 🤣
I mnie Rajs od razu skierował do Przybycienia 🙂 i bardzo sobie go chwale
Generalnie w TFP cenie ze pracują cały czas

Robił mi histeroskopie 😀
Moj maz jak go zobaczył pierwszy raz zapytał mnie czy ten „chłopiec” jeat pielęgniarzem 🤣
I mnie Rajs od razu skierował do Przybycienia 🙂 i bardzo sobie go chwale
Generalnie w TFP cenie ze pracują cały czas
Ahahaha taaaaak 😁 on wysoki i taki chudziutki jest 😅
Faktycznie wyglada jak młodzieniaszek 😜 w sumie stary nie jest 😂meeega go lubie i sobie chwalę 🤩

reklama
Wczoraj podeszłam do Pierwszego transferu 💪🏼 - podano mi jeden zarodek w 5 dobie.
14.09 tj na 10 dóbr mam wykonać pierwsze badanie krwi hcg.
Widziałam ze niektóre z was robią wcześniej testy ciążowe- w której dobie? 7?
Nie wiem czy wytrzymam tak długo 🤪

Trzymajcie kciuki 💪🏼💪🏼
Zrobiłam sikance w 5 i 7 i były negatywne.
W 9 dobie sikaniec miał blada kreskę i pojechalam na bete 204 była.

Do góry