JestemMama!
Fanka BB :)
Trzymam mocno niech się dzieje , niech będzie pięknie.Mój transfer w tym tygodniu i też liczę na to, że się załapię na szczęśliwą falę
Niech moc będzie z nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno niech się dzieje , niech będzie pięknie.Mój transfer w tym tygodniu i też liczę na to, że się załapię na szczęśliwą falę
Niech moc będzie z nami
Nie chciałabym ci odbierać nadzieji ale szanse maleją. Mimo wszystko trzymam ogromne kciuki za późną implantacjęDziewczyny właśnie odebrałam wyniki ,czy jest jakaś szansa czy nie ? Bo chyba lipa Zobacz załącznik 1440570
Zbadalas nie to co trzeba. Bada się betaHCG z tego co masz chyba nie ma co wnioskow wyciągaćDziewczyny właśnie odebrałam wyniki ,czy jest jakaś szansa czy nie ? Bo chyba lipa Zobacz załącznik 1440570
Spoko ,właśnie przeczytałam, że luxmed jak jest poniżej 2,30 to dokładnie nie wpisują ile jest tylko wpisują 2,30. Także szans już niema. Od jutra się nawet nie zamierzam faszerowac ,tylko w sobotę jeszcze zrobię, bo i tak muszę wysłać wynik lekarzowi.Nie chciałabym ci odbierać nadzieji ale szanse maleją. Mimo wszystko trzymam ogromne kciuki za późną implantację
Pozytywne są.Jednak jutro idę na betę
Robił mi histeroskopieDr . Rajs
Kontretny , nie owija w bawełnę , rzeczowy , wszystko ładnie omawia i analizuje z Tobą tym swoim radiowym głosem
Brzydki nie jest co ułatwia rozkładanie nóg podczas badania
Co dla mnie tez jest istotne jest 4 dni w tygodniu w klinice , w soboty tez jak trzeba . Mam ten komfort ze cała procedurę , monitoringi transfery robie u jednego lekarza a nie za każdym razem u kogoś innego . Jak się zapisywalam do kliniki to do innej P. Doktor która wypisała mi tylko lekarstwa do stymulacji . Cała resztą zajmował się właśnie dr Bartek . Teraz jak wróciliśmy po swoją ekipę to odrazu do niego
Ahahaha taaaaak on wysoki i taki chudziutki jestRobił mi histeroskopie
Moj maz jak go zobaczył pierwszy raz zapytał mnie czy ten „chłopiec” jeat pielęgniarzem
I mnie Rajs od razu skierował do Przybycienia i bardzo sobie go chwale
Generalnie w TFP cenie ze pracują cały czas
Zrobiłam sikance w 5 i 7 i były negatywne.Wczoraj podeszłam do Pierwszego transferu - podano mi jeden zarodek w 5 dobie.
14.09 tj na 10 dóbr mam wykonać pierwsze badanie krwi hcg.
Widziałam ze niektóre z was robią wcześniej testy ciążowe- w której dobie? 7?
Nie wiem czy wytrzymam tak długo
Trzymajcie kciuki