O wszystkich lekach głównie chodzi mi o encorton i estrofemTo zależy jak zadecyduje lekarz, ja brałam do końca 14 tygodnia, najczęściej jest to 10, 12 albo 14 tydzień.
reklama
Zależy jakie i na jakim cyklu podchodzi się do transferu. Sztuczny czy naturalny ??Dziewczyny jak dlugo bierze się leki po udanym transferze?
sztucznyZależy jakie i na jakim cyklu podchodzi się do transferu. Sztuczny czy naturalny ??
Na początku miało być do 12a teraz do prenatarnych więc 12+3biore estrofen luteinę prolutex i cyclogest (i co tydzień badam poziom proga) po tym prenatarnym badaniu odstawiam prolutex i estrofen a do 16 tygodnia luteina i cyclogestDziewczyny jak dlugo bierze się leki po udanym transferze?
A masz refundację chociaż na cośNa początku miało być do 12a teraz do prenatarnych więc 12+3biore estrofen luteinę prolutex i cyclogest (i co tydzień badam poziom proga) po tym prenatarnym badaniu odstawiam prolutex i estrofen a do 16 tygodnia luteina i cyclogest
Progesteron 12,14 A czasami nawet 16 tydzień.sztuczny
Estrofem szybciej.
Encorton zależy czy masz wskazania, ja miałam i dopiero po 12 tc zaczęłam schodzić przez 10 dni po 1 tabletce. Jeśli jest profilaktycznie to czasami każą odstawić po serduszku.
Niestety niei ten prolutex jak próg mi spadł to rano i wieczorem więc 600zl na tydzień lekarstw teraz już trochę mniej polowa zostaje w portfeluno ale pieniądze teraz się nie licząoby z maluchem bo wszytko dobrzebo mam problem z ciśnieniem. Jutro kardiolog więc pewnie dojdą mi jakieś inne leki.A masz refundację chociaż na coś
reklama
Masz rację to najważniejsze, mam nadzieję że nie będzie aż tak źle z Twoim ciśnieniem. Ja ogólnie jestem niskociśnieniowiec nie wiem co będzie dalej.Niestety niei ten prolutex jak próg mi spadł to rano i wieczorem więc 600zl na tydzień lekarstw teraz już trochę mniej polowa zostaje w portfeluno ale pieniądze teraz się nie licząoby z maluchem bo wszytko dobrzebo mam problem z ciśnieniem. Jutro kardiolog więc pewnie dojdą mi jakieś inne leki.
Podziel się: