reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Basiu 😊 Miło cię "widzieć". Co słychać?
Wszystkiego najlepszego dla Boryska 🎊🎉🥰, nie mogę uwierzyć że ma juz roczek 😱
Dziękujemy ślicznie! Jak Twoje plany? Cos działacie z AZ? My nasze 2 prawie oddaliśmy ale narazie jednak poczekamy... Ja ich napewno nie odbiorę ale musze psychicznie być gotową aby je oddać a narazie nie jestem.. mój mąż tym bardziej

reklama
Dziękujemy ślicznie! Jak Twoje plany? Cos działacie z AZ? My nasze 2 prawie oddaliśmy ale narazie jednak poczekamy... Ja ich napewno nie odbiorę ale musze psychicznie być gotową aby je oddać a narazie nie jestem.. mój mąż tym bardziej
Ja dalej działam ale wciąż bez rezultatu 😞. Niedługo kolejny transfer więc już mi słabo na samą myśl o sprawdzaniu bety. Zrobiłam już wszystko co tylko mogłam, dziesiątki badań, immunologia, okno implantacyjne więc jeśli się znowu nie uda to czas się poddać

reklama
Hej kochana, podczytuje co tam u kilu osób które pamiętam, m.in u Ciebie i mam nadzieję że się nie poddasz! U mnie dobrze, dzieciaki dają trochę w kość jak mam być szczera ale te dużo miłości... Właśnie wracamy do UK po 6 tygodniach urlopu a ja już za miesiąc wracam do pracy! Mój młodszy synek wczoraj skończył... rok ! Nie wierzę w to serio, chciałabym aby ciągle był malutki i nie rósł, mój starszy zaraz 9 lat i już nie jest tak moim małym syneczkiem.. ciężko mi sie z tym godzić..
Jak Twoje leczenie? U jakiego immunologa byłaś?
Obecnie jestem po szczepieniach , byłam u Paśnika , no i jestem po pierwszym nieudanym transferze po nich ... W październiku mam zamiar mieć kolejny i tym razem udany ! 😍

Do góry