A ja miałam dwie dziennieTen sam , glucophage 750 mg, pierwszy miesiąc jedna tabletka , później dwie i jak będzie ciąża to wrócić do jednej do 10tc...
reklama
eij
Fanka BB :)
Życzę Ci tego z całego serca. Nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić ile już przeszłaśNo właśnie nie mogę , zaraz będzie dwa lata jak zobaczyłam dwie kreski na teście ... Beta pięknie rosła ...niestety nie skończyło się to dobrze ... Później już ani razu mój test nie pokazywał dwóch kresek ... Mimo 7 transferów ( łącznie z tym pierwszym 8 )
... Za każdym razem albo biochemiczna albo totalnie nie rusza beta ... Co będzie dalej czas pokaże ... Mam nadzieję że kiedyś w końcu się uda i wśród tych dwóch śnieżynek jest moje dziecko ... Czas pokaże ...
I teraz kiedy masz jeszcze robić, mi lekarz mowil ze w 5dpt powinno być powyżej 25Wczoraj ok 10
eij
Ja miałam serduszka 23 dpt i lekarz mówił że szybko.Serducho najwcześniej i to w rzadkich wypadkach jest 23 dpt. Najczęściej 26 dpt.
A czas dają do 36 dpt.
Także jest nadzieja
eij
Przytulisz przytulisz, musisz tylko trochę na to poczekaćCzekanie najgorsze jeszcze wśród noworodków. Obok w salach są kobiety do porodu i te co urodziły. Płaczą dzieci chodziłam po korytarzu to kobiety trzymają takie malutkie dzidzie też bym chciała przytulić ;(
Zawsze trzeba się cieszyć. Od takich pierwszych bet wszystko się zaczynaDziewczyny co sądzicie o moich wynikach jestem 7 dzień po transferze ,dziś druga weryfikacja. Mogę zacząć się cieszyć czy zbyt wcześnie Zobacz załącznik 1438749Zobacz załącznik 1438751
Masz się czym cieszyćDziewczyny co sądzicie o moich wynikach jestem 7 dzień po transferze ,dziś druga weryfikacja. Mogę zacząć się cieszyć czy zbyt wcześnie Zobacz załącznik 1438749Zobacz załącznik 1438751
Ja byłam w 26 dpt blastki i było, ale może dwa lub dzień wcześniej by nie było.Ja miałam serduszka 23 dpt i lekarz mówił że szybko.
Pewnie też zależy od sprzętu.
Ogólnie lekarze też z tymi radami medycznymi przez telefon bez usg stresują pacjentki.
Wiadomo ,że krwawienie nie jest pożądane , ale nie każde kończy się źle.
reklama
Brawo, możesz się cieszyć! Ja 7 dpt miałam betę 54.9, dziś 15tcDziewczyny co sądzicie o moich wynikach jestem 7 dzień po transferze ,dziś druga weryfikacja. Mogę zacząć się cieszyć czy zbyt wcześnie Zobacz załącznik 1438749Zobacz załącznik 1438751
Podziel się: