reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie nie mogę , zaraz będzie dwa lata jak zobaczyłam dwie kreski na teście ... Beta pięknie rosła ...niestety nie skończyło się to dobrze ... Później już ani razu mój test nie pokazywał dwóch kresek ... Mimo 7 transferów ( łącznie z tym pierwszym 8 )
... Za każdym razem albo biochemiczna albo totalnie nie rusza beta ... Co będzie dalej czas pokaże ... Mam nadzieję że kiedyś w końcu się uda i wśród tych dwóch śnieżynek jest moje dziecko ... Czas pokaże ...
Życzę Ci tego z całego serca. Nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić ile już przeszłaś 😥

Czekanie najgorsze jeszcze wśród noworodków. Obok w salach są kobiety do porodu i te co urodziły. Płaczą dzieci chodziłam po korytarzu to kobiety trzymają takie malutkie dzidzie też bym chciała przytulić ;(
Przytulisz przytulisz, musisz tylko trochę na to poczekać 💖

Ja miałam serduszka 23 dpt i lekarz mówił że szybko.
Ja byłam w 26 dpt blastki i było, ale może dwa lub dzień wcześniej by nie było.
Pewnie też zależy od sprzętu.
Ogólnie lekarze też z tymi radami medycznymi przez telefon bez usg stresują pacjentki.
Wiadomo ,że krwawienie nie jest pożądane , ale nie każde kończy się źle.

reklama
Do góry