Coffe18
Fanka BB :)
Przekonałas mnieJa przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przekonałas mnieJa przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek
Duzy kieliszek ,to ja butelkę w sobotę i wczoraj ,bo sobie myślę, a jak to już ostatni raz będę mogła wypic to co będę sobie żałować W rodzinach ,gdzie chleją ,nie dbają o siebie i w ciążę jedno po drugim zachodzą.Ja przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek
Podczas transferu był jakiś problem i lekarz kazał mi zrobić histero u Donca. Muszę komuś ufać, bo nie dam rady psychocznie przez to przejść. O teście era będę rozmawiać na wizycie.A nie lepiej ten test era z receptywnością, biopsja i Nk ?? Miałaś robioną laparoskopię i teraz jeszcze histerię za 4 tyś.
Zobacz może uda się na Nfz że skierowaniem
A i ta histero będzie z biopsja i nk.A nie lepiej ten test era z receptywnością, biopsja i Nk ?? Miałaś robioną laparoskopię i teraz jeszcze histerię za 4 tyś.
Zobacz może uda się na Nfz że skierowaniem
A i ta histero będzie z biopsja i nk.
Trzeba korzystac przed transferem bo pozniej dluuugo dluuugo nicDuzy kieliszek ,to ja butelkę w sobotę i wczoraj ,bo sobie myślę, a jak to już ostatni raz będę mogła wypic to co będę sobie żałować W rodzinach ,gdzie chleją ,nie dbają o siebie i w ciążę jedno po drugim zachodzą.
A z jakiego jestes miasta?Podczas transferu był jakiś problem i lekarz kazał mi zrobić histero u Donca. Muszę komuś ufać, bo nie dam rady psychocznie przez to przejść. O teście era będę rozmawiać na wizycie.
Mnie wzięło strasznie mocno jak zobaczyłam zarodek na ekranie, piękne uczucie i łzy same się lały, teraz już wiem że muszę podchodzić na spokojnie , wezmę relanium dodatkowo zobaczę jakie efekty ☺Nowlasnie ja nie byłam zestresowana. Czułam się jak przy inseminacji ,ten ból to chyba od tego cewnika ,bo jak mi już włożył to już mnie zaczął boleć.
A ile tych butelek? ;-) Ja sobie zamówiłam właśnie 4... bezalkoholowe;-)Ja przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek