reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek ;)
Duzy kieliszek ,to ja butelkę w sobotę i wczoraj ,bo sobie myślę, a jak to już ostatni raz będę mogła wypic to co będę sobie żałować 😉 W rodzinach ,gdzie chleją ,nie dbają o siebie i w ciążę jedno po drugim zachodzą.

A nie lepiej ten test era z receptywnością, biopsja i Nk ?? Miałaś robioną laparoskopię i teraz jeszcze histerię za 4 tyś.
Zobacz może uda się na Nfz że skierowaniem
Podczas transferu był jakiś problem i lekarz kazał mi zrobić histero u Donca. Muszę komuś ufać, bo nie dam rady psychocznie przez to przejść. O teście era będę rozmawiać na wizycie.

Nowlasnie ja nie byłam zestresowana. Czułam się jak przy inseminacji ,ten ból to chyba od tego cewnika ,bo jak mi już włożył to już mnie zaczął boleć.
Mnie wzięło strasznie mocno jak zobaczyłam zarodek na ekranie, piękne uczucie i łzy same się lały, teraz już wiem że muszę podchodzić na spokojnie , wezmę relanium dodatkowo zobaczę jakie efekty 😇

reklama
Czy jak podchodziłyście do transferu na cyklu sztucznym to miałyście przed bóle brzucha? Takie trochę jak na okres? Nie wiem czy to z nerwów czy hormony czy co. Wzięłam nospe max ale ogólnie strasznie się martwię

Do góry