reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie wzięło strasznie mocno jak zobaczyłam zarodek na ekranie, piękne uczucie i łzy same się lały, teraz już wiem że muszę podchodzić na spokojnie , wezmę relanium dodatkowo zobaczę jakie efekty 😇
Przepraszam, że głupio pytam, ale... relanium jest na receptę czy nie? A jeśli tak to lekarze w klinice go wypisują, czy tak sama z siebie mogłabym zapytać?

reklama
Mnie wzięło strasznie mocno jak zobaczyłam zarodek na ekranie, piękne uczucie i łzy same się lały, teraz już wiem że muszę podchodzić na spokojnie , wezmę relanium dodatkowo zobaczę jakie efekty 😇
No ja niestety nic takiego nie widziałam, więc dlatego czułam się jak przy iui ,poprostu nic nie czułam, pewnie jakbym widziała to też bym się wzruszyła.

Przepraszam, że głupio pytam, ale... relanium jest na receptę czy nie? A jeśli tak to lekarze w klinice go wypisują, czy tak sama z siebie mogłabym zapytać?
W mojej klinice lekarz po prostu zapytał, jak reagowałam na lek wcześniej i potem mi przepisał. Tu już raczej nie chodzi o uspokojenie skołatanych nerwów. Ale o rozluźnienie mięśni :)

reklama
Do góry