reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a czy to jest normalne że leki dowcipne wypływają? Biorę cyclogest 400mgx2 i zawsze muszę mieć wkładkę. Nie ważne czy leżę czy siedzę to i tak wypływa.
Tak i to mocno mi wypływał. Ale co się miało wchłonąć to się wchłoneło.
Narzekałam na niego, a jak zmienili mi na luteinę to chciałam spowrotem cyclogest bo tamto musiałam wydłubywać palcem (resztki, żeby nie było infekcji)
A seks po transferze? Tak czy nie? Bo my póki co się wstrzymaliśmy 😉 Jak jest u Was? Lekarze Wam coś mówili?
Ja miałam zielone światło tak samo przy krwiaku. Tylko po amnio 10 dni zakazu.

Jeśli dobrze rozumiem masz krew i USG z niedzieli (jeszcze wtedy nie pękł) i dzis USG na którym pękł? Jeśli dobrze rozumiem to dziś jest dzień owulacji. Jeśli zarodek masz 5 dniowy to transfer wypada na piatek lub sobotę :)
Tak, wczoraj byłam o tej samej godzinie i nie pękł, miał 19mm. Dzisiaj pękł 23 mm. Zarodek mam z 6-doby, ale dr powiedziała mi w sobotę na wizycie, że go i tak transferują w piątej dobie.

Ja mam tak samo, niby to nie skurcze, ale coś tam się czuje... Chociaż dzisiaj mniej.
A oprócz progesteronu czy jakieś witaminy bierzesz?
Ja miałam 10.08 transfer i też tak od 3dni mam pod wieczór bóle jak przed okresem ;( wczoraj wzięłam nospe (poczytałam że dziewczyny biorą ;p) to mój 2 transfer za 1 razem miałam takie same bóle ;( dlatego cały czas w głowie mam że się nie udało ;( ja mam zrobić test 19.08 ale jutro lecę do Czarnogóry bety tam nie zrobię ;( tylko test a jednak przy becie widać czy coś rusza czy nie ;( korci mnie żeby jutro rano zrobić betę ale nie wiem ;( czy jednak poczekać do 19 na test

reklama
Do góry