reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny 🙂. Ja też jestem przed transferem. Czekam na miesiączkę mam przyjmować estrofem dopochwowo. Czy któraś z was też to brała ?

Ja tak miałam od drugiego dnia cyklu estrofen do pochwy 3 razy dziennie po 1 tabletce😀. A później luteinę dopochwowo przed transferem 4dni.

Ja tak miałam od drugiego dnia cyklu estrofen do pochwy 3 razy dziennie po 1 tabletce😀. A później luteinę dopochwowo przed transferem 4dni.
Strasznie się stresuje. Po 7 dniach brania mam wizytę i mam nadzieję że to już kwestia ustalenia terminu transferu

reklama
Odebrałam badanie kir. Nie mam:
2ds1
2ds5
3ds1
Dopisane, że ten wynik przyczynia się do problemów z płodnością bo utrudnia implantację 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ (wynik tylko tyle zawiera bo w Austrii wyniki sa okrojone)

Kur.....CO JESZCZE MI WYJDZIE. Mam dosc 😳
Fakt brakuje kilku ważnych ale to jeszcze nie tragedia. Z brakiem tych Kirów można zajść naturalnie, a potem accofil brać. Głowa do góry, ja nie mam połowy Kirów 🙃

Dziewczyny mam pytanie , bo przyszły mi wyniki Allo mrl , no więc jeśli chodzi o wynik to jest 29,5 % od męża a od dawcy 52.6%. dodam że korzystamy z dawcy nasienia . Czy ten wynik jest dobry ??? Proszę o interpretację ... Napisałam email do lekarza i czekam na odpowiedź. Ale zwariuje do tego czasu ... A wy jesteście moja skarbnica wiedzy ❤️❤️❤️
Ja miałam szczepienia od Partnera i po pierwszej turze (2x) wynik był ok 47%.
Wg lekarza to wynik jak najbardziej ok i dający zielone światło do działań.
Ja jestem u prof Malinowskiego.
Z tego co pamiętam babeczki w recepcji dają taką rozpiskę gdzie wynik >30% jest ok.
Z tym, że nie wiem jak interpretować gdy ma się podane dwa różne wyniki, od męża i dawcy bo jak zaznaczyłam u mnie były tylko z krwi Partnera.

Ja miałam szczepienia od Partnera i po pierwszej turze (2x) wynik był ok 47%.
Wg lekarza to wynik jak najbardziej ok i dający zielone światło do działań.
Ja jestem u prof Malinowskiego.
Z tego co pamiętam babeczki w recepcji dają taką rozpiskę gdzie wynik >30% jest ok.
Z tym, że nie wiem jak interpretować gdy ma się podane dwa różne wyniki, od męża i dawcy bo jak zaznaczyłam u mnie były tylko z krwi Partnera.
Tylko chodzi mi o to że od dawcy mam 52,6 % czyli według mnie jak najbardziej w normie . A my właśnie korzystamy z dawcy i teraz pytanie czy mąż jest też liczony jako dawca czy nie ... 🤔🤔🤔 Nie ogarniam ... Chyba zjem wszystkie pazury do momentu aż mi odpisze 🙈🙈🙈

reklama
Kurcze dziewczyny. Już się martwię. W czwartek badałam proga miałam 84 dziś po tygodniu 30. Mam padac raz na tydzień. Martwię się że coś nie tak bd.😭😭

Do góry