reklama
Jeszcze tylko godzinka, na pewno jest wszystko dobrze ❤Ehhh...wizyta na 12...straszne nerwy...
kostka123
Fanka BB :)
U mnie niby wszystko ok, badania były wporzadku, zapytam się właśnie na wizycie czy może jeszcze jakieś dodatkowe zrobić.. Nie wiem, zobaczymyNastawiam się bardzo pozytywnie, będzie co ma być, wiem ze zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy aby się udało, łącznie z pgt, trzymam kciuki kochana jak u Ciebie sytuacja ? ❤
Dwa razy się już nie udało, to tez myśle ze za trzecim razem to już powinno
katharina203
Dziewczyny...transfer juz 3 sierpnia...
Cieszę się bardzo ale przez łzy...tak bardzo boje się po ostatnim poronieniu...a tu już data realna...a potem wynik...
Cieszę się bardzo ale przez łzy...tak bardzo boje się po ostatnim poronieniu...a tu już data realna...a potem wynik...
Wiem co czujeszja myślałam że serce mi wyskoczytrzymam kciukiEhhh...wizyta na 12...straszne nerwy...
Trzymam kciukiDziewczyny...transfer juz 3 sierpnia...
Paulina2101
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny . Ja też jestem przed transferem. Czekam na miesiączkę mam przyjmować estrofem dopochwowo. Czy któraś z was też to brała ?
katharina203
Ja estrofem połykać mam...a dopochwowo luteinę...Cześć dziewczyny . Ja też jestem przed transferem. Czekam na miesiączkę mam przyjmować estrofem dopochwowo. Czy któraś z was też to brała ?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Odebrałam badanie kir. Nie mam:
2ds1
2ds5
3ds1
Dopisane, że ten wynik przyczynia się do problemów z płodnością bo utrudnia implantację (wynik tylko tyle zawiera bo w Austrii wyniki sa okrojone). Kolezanka nie ma tych samych i leczy sie u immunologa w polsce. TO niby te najwazniejsze implantacyjne.
Kur.....CO JESZCZE MI WYJDZIE. Mam dosc
2ds1
2ds5
3ds1
Dopisane, że ten wynik przyczynia się do problemów z płodnością bo utrudnia implantację (wynik tylko tyle zawiera bo w Austrii wyniki sa okrojone). Kolezanka nie ma tych samych i leczy sie u immunologa w polsce. TO niby te najwazniejsze implantacyjne.
Kur.....CO JESZCZE MI WYJDZIE. Mam dosc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tak miałam od drugiego dnia cyklu estrofen do pochwy 3 razy dziennie po 1 tabletce. A później luteinę dopochwowo przed transferem 4dni.Cześć dziewczyny . Ja też jestem przed transferem. Czekam na miesiączkę mam przyjmować estrofem dopochwowo. Czy któraś z was też to brała ?
Podziel się: