reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czy ja dobrze rozumiem, to jest badanie receptywnosci endometrium? Właśnie sobie czytam o tym, bo nigdy o tym nie słyszałam :o te 100h to jest czas na przyjęcie zarodka ? Tzw okno implantacyjne ?
Przed badaniem przyjmuje się dokładnie 120h progesteron i do tego się odnosi wynik. U mnie jest 100h czyli trochę przesunięte ale niby receptywne. W poniedziałek będę u swojej gin to się dokładnie dowiem. Miałam nadzieję że ktoś miał to badanie i coś mi podpowie.
Ogólnie okienko implantacyjne ma ok 24h 🙃

reklama
No muszę wam to napisać ... Parę dni temu pisałam że śniło mi się że badania wyszły dobrze , że szczepienia pomogły i zaszłam w ciążę . Urodziłam córeczkę która była córunia tatusia 😍😍 i wiecie co , jak dziś wyciągałam wyniki ze skrzynki ( tu akurat jestem zła bo miały być do rąk , po to płaciłam w Krakowie za to ... Jak by ktoś wyciągnął je ze skrzynki to chyba bym oszalała ... ) To się cała telepalam ... I jeden z wyników jest taki jak mi się przyśnił tej pięknej nocy ... No nie pozostaje nic innego jak zrobić wszystko żeby ten transfer się odbył i był w końcu udany ❤️❤️❤️ oczywiście lekarz dalej nie odpisuje :/ ale jedna dziewczyna z forum mi pisała że powinien nas dopuścić z tym wynikiem bo akurat dobrze zareagowałam na dawce . Oby tak było 🙏🙏🙏 trzymajcie kciuki proszę żeby mi w końcu odpisał i żeby było dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏

reklama
Do góry