reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy ja dobrze rozumiem, to jest badanie receptywnosci endometrium? Właśnie sobie czytam o tym, bo nigdy o tym nie słyszałam :o te 100h to jest czas na przyjęcie zarodka ? Tzw okno implantacyjne ?
Przed badaniem przyjmuje się dokładnie 120h progesteron i do tego się odnosi wynik. U mnie jest 100h czyli trochę przesunięte ale niby receptywne. W poniedziałek będę u swojej gin to się dokładnie dowiem. Miałam nadzieję że ktoś miał to badanie i coś mi podpowie.
Ogólnie okienko implantacyjne ma ok 24h 🙃

reklama
No muszę wam to napisać ... Parę dni temu pisałam że śniło mi się że badania wyszły dobrze , że szczepienia pomogły i zaszłam w ciążę . Urodziłam córeczkę która była córunia tatusia 😍😍 i wiecie co , jak dziś wyciągałam wyniki ze skrzynki ( tu akurat jestem zła bo miały być do rąk , po to płaciłam w Krakowie za to ... Jak by ktoś wyciągnął je ze skrzynki to chyba bym oszalała ... ) To się cała telepalam ... I jeden z wyników jest taki jak mi się przyśnił tej pięknej nocy ... No nie pozostaje nic innego jak zrobić wszystko żeby ten transfer się odbył i był w końcu udany ❤️❤️❤️ oczywiście lekarz dalej nie odpisuje :/ ale jedna dziewczyna z forum mi pisała że powinien nas dopuścić z tym wynikiem bo akurat dobrze zareagowałam na dawce . Oby tak było 🙏🙏🙏 trzymajcie kciuki proszę żeby mi w końcu odpisał i żeby było dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏

reklama
Do góry