reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde tak naprawdę 2cykle będę musiała zrobić przerwy bo następna miesiączka akurat jak mam wakacje wykupione(myślałam że już będę w ciąży ;p) tak mnie to dołuje że nic się nie udaje
Nie Tylko Ciebie kochana, nas przycisnęły duże problemy finansowe, dobrze że w porę wycofaliśmy się z kredytu bo byśmy tego nie ogarnęli.... po burzy zawsze wychodzi słońce, ja się tego trzymam, teraz nic mi się nie udaje serio ! :D ale wierzę że i dla Nas zaświeci słoneczko

reklama
No właśnie żałuję że nie umówiłam się przed okresem na wizytę. Czekałam aż dostanę i teraz już lekarza nie złapałam ;(
Ja jak tylko dostałam wynik bety w poniedziałek już dzwoniłam się umówić ;) Ale to też dlatego iż myślałam że czekają nas dodatkowe badania a lekarz od razu jak się dowiedział że nie ma okresu mowil o transferze ;)

Mam koleżankę która 1ciaze miała z in-vito później powiedzmy " wpadki" po się nikt nie spodziewał i 2ciaze naturalnie ;) ale pytam o to czy po nie udanym in-vito się udało ? Bo tak sobie myślę 2miesiace będę miała przerwy może jakiś cud i samo zaskoczy ;p

Mam koleżankę która 1ciaze miała z in-vito później powiedzmy " wpadki" po się nikt nie spodziewał i 2ciaze naturalnie ;) ale pytam o to czy po nie udanym in-vito się udało ? Bo tak sobie myślę 2miesiace będę miała przerwy może jakiś cud i samo zaskoczy ;p
Miałyśmy z koleżanką z forum po iui przygotowywac się do ivf, zrobili wszystkie badania, wyniki Miałyśmy identyczne , smialysmy się ze nawet okres mamy tego samego dnia hahahaha i ona zaszła! Teraz już jest w 12 tyg ? 13 ? Jej mąż wyjeżdżał na delegacje i jeden raz wystarczył, jeśli nie masz stricte sprecyzowanej niepłodności to wszystko jest możliwe ♡

A zna ktoś przypadek że między invitro ciąża naturalna ?
Tak 🙂 kobieta z zaawansowana endometrioza, obustronna niedrożnością, 3 transfery nie udane i 2 lub 3 msc po odtatnim transferze nagle naturalna a 10 lat sie starali... 😃 albo druga tez endometrioza, obustronna niedrożność, in vitro nie udane, beta nawet nie drgnęła. Zaadoptowali kilkumiesiecznego chlopca i kiedy on skonczyl 11 lat a ona 40 nagle cud i ciąża naturalna.

reklama
Nie wiem czy dobrze ale jak coś to miesiąc zrobię przerwę. Dostałam dziś okres po nieudanym 1transferze. Dzwoniłam dziś do kliniki mój lekarz będzie dopiero we wtorek ;/ więc się umówiłam ale to już będzie 6dzien cyklu więc za późno na jakieś działania ;( ale chyba nie miałyście transferu cykl po cyklu?
Ja miałam cykl po cyklu. Drugi udany

Do góry