reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No a niepłodność idiopatyczna, młody wiek itd to właśnie nie jest wskazanie ;). U nas jest ta sama sytuacja, badaliśmy swoje kariotypy - są prawidłowe. I w związku z tym na razie nie ma wskazań.
Dokładnie. My byliśmy w Invimedzie, a teraz jesteśmy w Novum i w obu klinikach wręcz odradzają badania zarodków bez konkretnych wskazań. Natomiast gdybym z procedury miała więcej zarodków to na pewno chciałabym je badać (u nas niestety 2-3 zarodki max.)

Na okres w ogóle się nie zapowiada, jutro chyba pójdę na betę, ale nie wiem czy jest sens jeśli doktor powiedziała, że jestem przed okresem ? Jak myślicie dziewczyny ? Wczoraj jedynie brązowe plamienie raz ....
Ja tak myślałam, że jestem w naturalnej ciąży jak mi się okres spóźniał w cyklu po stymulacji. Okazało się, że niestety nie. Ale pamiętam jak dziś takie dziwne uczucie, że byłoby fajnie a jednocześnie trochę żal co z moimi mrozaczkami :)

Nie wiem czy dobrze ale jak coś to miesiąc zrobię przerwę. Dostałam dziś okres po nieudanym 1transferze. Dzwoniłam dziś do kliniki mój lekarz będzie dopiero we wtorek ;/ więc się umówiłam ale to już będzie 6dzien cyklu więc za późno na jakieś działania ;( ale chyba nie miałyście transferu cykl po cyklu?

Ja od poniedziałku po nie udanym teansferze nie przyjmuje leków. Nie mam wgl objawów okresowych ;P
Cierpliwie czekam w końcu się pojawi.

Tobie życzę ciąży, często zdarza się że parom udaje sie w tak zwanym między czasie i in vitro nie jest potrzebne ;P
Na ciążę nie liczę, gdyż zdarzyło się nam tylko raz, bardzo się pilnowalismy, bardziej mnie niepokoi dlaczego on się tak przesunął, @Kocka myślę że masz rację, stymulacja jeszcze wychodzi, właśnie myślami jestem z moimi sniezynkami zeby je jak najszybciej zabrać a bez okresu nie umówimy się na wizytę 8dc :((( poczekam cierpliwie do poniedziałku, bo może przez weekend dostanę oby !

Kurde tak naprawdę 2cykle będę musiała zrobić przerwy bo następna miesiączka akurat jak mam wakacje wykupione(myślałam że już będę w ciąży ;p) tak mnie to dołuje że nic się nie udaje

Nie wiem czy dobrze ale jak coś to miesiąc zrobię przerwę. Dostałam dziś okres po nieudanym 1transferze. Dzwoniłam dziś do kliniki mój lekarz będzie dopiero we wtorek ;/ więc się umówiłam ale to już będzie 6dzien cyklu więc za późno na jakieś działania ;( ale chyba nie miałyście transferu cykl po cyklu?
Ja teraz tak będę miała, cykl po cyklu;) ale to dlatego że mojego okresu jeszcze nie ma ;(

reklama
Do góry