reklama
Dokładnie. My byliśmy w Invimedzie, a teraz jesteśmy w Novum i w obu klinikach wręcz odradzają badania zarodków bez konkretnych wskazań. Natomiast gdybym z procedury miała więcej zarodków to na pewno chciałabym je badać (u nas niestety 2-3 zarodki max.)No a niepłodność idiopatyczna, młody wiek itd to właśnie nie jest wskazanie . U nas jest ta sama sytuacja, badaliśmy swoje kariotypy - są prawidłowe. I w związku z tym na razie nie ma wskazań.
Ja tak myślałam, że jestem w naturalnej ciąży jak mi się okres spóźniał w cyklu po stymulacji. Okazało się, że niestety nie. Ale pamiętam jak dziś takie dziwne uczucie, że byłoby fajnie a jednocześnie trochę żal co z moimi mrozaczkamiNa okres w ogóle się nie zapowiada, jutro chyba pójdę na betę, ale nie wiem czy jest sens jeśli doktor powiedziała, że jestem przed okresem ? Jak myślicie dziewczyny ? Wczoraj jedynie brązowe plamienie raz ....
kostka123
Fanka BB :)
No niestety, a tu lato w pełni niby aura lepszaOstatnio coś nie dopisuje większości szczęście
Nie wiem czy dobrze ale jak coś to miesiąc zrobię przerwę. Dostałam dziś okres po nieudanym 1transferze. Dzwoniłam dziś do kliniki mój lekarz będzie dopiero we wtorek ;/ więc się umówiłam ale to już będzie 6dzien cyklu więc za późno na jakieś działania ;( ale chyba nie miałyście transferu cykl po cyklu?
Serduszkowelove
Na ciążę nie liczę, gdyż zdarzyło się nam tylko raz, bardzo się pilnowalismy, bardziej mnie niepokoi dlaczego on się tak przesunął, @Kocka myślę że masz rację, stymulacja jeszcze wychodzi, właśnie myślami jestem z moimi sniezynkami zeby je jak najszybciej zabrać a bez okresu nie umówimy się na wizytę 8dc (( poczekam cierpliwie do poniedziałku, bo może przez weekend dostanę oby !Ja od poniedziałku po nie udanym teansferze nie przyjmuje leków. Nie mam wgl objawów okresowych ;P
Cierpliwie czekam w końcu się pojawi.
Tobie życzę ciąży, często zdarza się że parom udaje sie w tak zwanym między czasie i in vitro nie jest potrzebne ;P
Serduszkowelove
Teraz się uda kochana!!!!! Wierzę w to mocno!!!!!My zdecydowaliśmy po naprawdę wyczerpujących rozmowach z doktorem i znajomym profesorem, że podejdziemy do kolejnego transferu już w tym cyklu I bez dodatkowych badań.
Ja teraz tak będę miała, cykl po cyklu ale to dlatego że mojego okresu jeszcze nie ma ;(Nie wiem czy dobrze ale jak coś to miesiąc zrobię przerwę. Dostałam dziś okres po nieudanym 1transferze. Dzwoniłam dziś do kliniki mój lekarz będzie dopiero we wtorek ;/ więc się umówiłam ale to już będzie 6dzien cyklu więc za późno na jakieś działania ;( ale chyba nie miałyście transferu cykl po cyklu?
reklama
No właśnie żałuję że nie umówiłam się przed okresem na wizytę. Czekałam aż dostanę i teraz już lekarza nie złapałam ;(Ja teraz tak będę miała ale to dlatego że mojego okresu jeszcze nie ma ;(
Podziel się: